Redactie - 15 augustus 2023

Ontdek carrièremogelijkheden op de Open Huis IT&IV @Rijksoverheid

De Rijksoverheid organiseert op 4 september Open Huis IT&IV @Rijksoverheid. Tijdens dit live event ontmoette IT'ers en informatiespecialisten die nieuwsgierig zijn naar een carriere bij de Rijksoverheid op een laagdrempelige manier medewerkers van verschillende rijksorganisaties. Zo kunnen zij kennis maken met het werk, de maatschappelijke impact en de arbeidsvoorwaarden.

Ontdek carrièremogelijkheden op de Open Huis IT&IV @Rijksoverheid image

IT'ers en informatiespecialisten leren op 4 september in een middag het veelomvattende werkveld van IT en IV binnen de Rijksoverheid kennen. Ook ontmoeten zij experts uit verschillende vakgebieden. Deelnemers kunnen zowel interesse sessies als workshops volgen en aan de slag met games om meer te leren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT en informatievoorziening.

Maak kennis met medewerkers

Daarnaast kunnen IT'ers en informatiespecialisten kennis maken met medewerkers van verschillende rijksorganisaties. Zo kunnen zij hun carrièremogelijkheden bij de Rijksoverheid verkennen.

Dagvoorzitter Farid Tabarki verzorgt de aftrap van de middag. Bezoekers kiezen vervolgens zelf welke onderdelen zij bezoeken. Het programma is hier beschikbaar.

Het event is gericht op developers, testers, securityspecialisten, IT-architecten tot informatiemanagers op strategisch niveau en beleidsmakers. Denk echter ook aan adviseurs, dataspecialisten, functioneel beheerders en archivarissen. Meld je hier aan voor Open Huis IT&IV @Rijksoverheid.

Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Tanium BN+BW 8/10/2024 - 01/11/2024