Witold Kepinski - 29 juli 2024

UC Group organiseert de 6e editie van het Innovation & Experience Event

UC Group kondigt met enthousiasme de 6e editie van het Innovation & Experience Event aan. Dit interactieve en inspirerende evenement, gericht op Supply Chain en Productie professionals, brengt felle ideeën en concrete oplossingen samen.

UC Group organiseert de 6e editie van het Innovation & Experience Event image

Het Innovation & Experience Event staat bekend om zijn dynamische en inspirerende sfeer. Gedurende de dag kun je genieten van boeiende presentaties, interactieve workshops en demonstraties van baanbrekende technologieën en creatieve oplossingen. Dit is jouw kans om in contact te komen met vooraanstaande experts en gelijkgestemde professionals die gepassioneerd zijn over vooruitgang en vernieuwing. 

Het Innovation & Experience Event biedt de mogelijkheid om te leren van experts, te netwerken met gelijkgestemde professionals en nieuwe perspectieven op te doen. Door de interactieve opzet van het evenement worden deelnemers aangemoedigd om actief deel te nemen en bij te dragen aan de discussies en workshops.

Save the date

Het evenement vindt plaats op donderdag 17 oktober 2023 van 09:00 tot en met 17:30 uur in Louwman's Toyota World. Lunch en netwerkborrel inbegrepen.

Deze speciale editie organiseert UC Group specifiek op uitnodiging voor hun relaties. Mocht je interesse hebben in dit evenement, neem dan contact met ze op via info@ucgroup.nl of telefonisch via +31 10 892 91 93.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024