Redactie - 26 september 2024

Hoe bepaal je als IT-leider de juiste strategie?

Hoe bepaal je als IT-leider de juiste strategie in een wereld waar technologische ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen en wendbaarheid cruciaal is? Deze vraag staat centraal op 3 oktober van 13:30- tot 18:00 uur centraal tijdens het event Navigate the Change van LINKIT in GeoFort, Herwijnen.

Hoe bepaal je als IT-leider de juiste strategie? image

Het is een veelgehoorde boodschap tegenwoordig: wisselende omstandigheden, wendbaarheid, en een wereld die sneller verandert dan je kunt bijhouden. En dat is waar. Toch moet je als organisatie koers houden om je ambities waar te maken.

Je hebt je doelen helder voor ogen en kent de richting die je wilt volgen. Maar hoe blijf je wendbaar in deze snel veranderende wereld? Wat je nodig hebt, is houvast. Die houvast kun je vinden op een inspirerende middag op 3 oktober 2024. Een middag vol verdieping in de thema's verandering en wendbaarheid. Alleen of samen, grijp de kans om één van de plekken voor deze unieke ervaring te bemachtigen.

Voorspel het ritme van groei en stagnatie

Ontdek op Navigate the Change hoe je als leider het ritme van groei en stagnatie kunt voorspellen en benutten. Leer hoe je toekomstbestendig en flexibel blijft, en krijg waardevolle inzichten in de uitdagingen en mogelijkheden van legacy-systemen en AI, zodat je de juiste koers voor jouw organisatie kunt bepalen.

Meer informatie is hier beschikbaar. Meld je nu aan voor het event!

Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024 Specops Software 22/10 t/m 5/11 BW
Specops Software 22/10 t/m 5/11 BN+BW