Witold Kepinski - 07 oktober 2024

ISE 2025: Connection Restored

De registratie is nu geopend voor Integrated Systems Europe (ISE), de wereldberoemde jaarlijkse tech-show voor de systeemintegratie- en audiovisuele industrie. Terugkerend naar de Fira de Barcelona Gran Vía van 4-7 februari, belooft het ISE-team de meest dynamische en boeiende show tot nu toe, met een reeks nieuwe initiatieven en features, een uitgebreid en toegankelijker contentprogramma, evenals de onthulling van Hal 8.1, toegankelijk via de gunstig gelegen Noord-ingang.

ISE 2025: Connection Restored image

Mike Blackman, Managing Director of Integrated Systems Events, deelt zijn enthousiasme: “ISE 2025 wordt onze meest ambitieuze, inspirerende en motiverende editie tot nu toe. ISE is de wereldwijde bestemming om uw verbinding met de industrie te herstellen - door middel van vrijwel onmogelijke ervaringen, ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden en geavanceerde technologie, evenals nog meer kansen voor carrière- en persoonlijke ontwikkeling."

Grotere beursvloer, meer features en diepgaand contentprogramma

Met een 20 procent grotere beursvloer, de toevoeging van spannende nieuwe features en ons eersteklas contentprogramma dat zich verdiept in de belangrijkste megatrends die onze branche vormen, is ISE 2025 de plek voor mensen die gelijke tred willen houden met en de branche van morgen vooruit willen helpen.

Van Tech Zones en beursvloerfeatures tot keynote sprekers en indrukwekkende AV-installaties, is ISE een broedplaats van inspiratie, gelegen in het creatieve technologiecentrum Barcelona. Naast het genieten van een oogverblindend scala aan technologieën op de beursvloer, kunnen bezoekers ontdekken hoe deze technologie wordt toegepast in real-life projecten in de hele stad, met de indrukwekkende Tech Tours van ISE.

Netwerken en kennis opdoen

ISE brengt de wereldwijde AV- en systeemintegratie-industrie samen. Op ISE 2025 zullen er ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden zijn om contact te leggen met collega's, brancheleiders en potentiële partners. Van speciale netwerkevenementen tot informele bijeenkomsten, is ISE de plek om die waardevolle connecties te maken die uw bedrijf vooruit helpen.

Zie, hoor en ervaar de technologie van morgen vandaag nog. In zeven speciale Tech Zones, waaronder Audio, AV Broadcast, Digital Signage & DOOH, Lighting & Staging, Multi-Technology, Residential & Smart Building en Unified Communications & Education Technology, zullen toonaangevende merken bezoekers de kans geven om de grenzen van het mogelijke te ervaren en vervolgens verder te gaan.

Records breken met nieuw contentprogramma

ISE 2024 trok meer dan 1.400 exposanten en 73.891 unieke geverifieerde bezoekers uit 162 landen. In totaal deelden 363 deskundige sprekers hun kennis en inzichten en de editie van ISE 2025 zal die records naar verwachting opnieuw breken.

Het contentprogramma van dit jaar is uitgebreid met een breder scala aan onderwerpen en sessies, die diepere inzichten bieden in de megatrends die ertoe doen - waaronder AI, Audio, Cybersecurity, Retail, Duurzaamheid en meer. Bezoekers kunnen ook uitkijken naar nieuwe leermethoden met de introductie van ISE Tracks. Het contentprogramma van ISE 2025 omvat zes Summits en vijf Track Streams die inspelen op de megatrends. Van dinsdag tot en met donderdag kunnen bezoekers deelnemen aan Track-sessies over een specifiek onderwerp. Zoek op de registratiewebsite naar uw favoriete Track. Koop uw favoriete Track via een Dagpas en woon elke Track-sessie op dezelfde dag bij, of koop een Drie-Dagenpas en woon elke Track bij op dinsdag, woensdag en donderdag.

Nieuw voor ISE 2025

Innovation Park, gelegen in het hart van Congress Square, zal naar verwachting een essentiële bestemming worden voor zowel brancheleiders als vooruitstrevende startups. Dit levendige initiatief biedt een unieke kans voor opkomende bedrijven om baanbrekende ideeën te presenteren en zinvolle connecties te leggen met belangrijke spelers in de branche.

Registratie

www.iseurope.org.

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-5 | 30-09 tm 07-10