Redactie - 18 oktober 2024

Cloud Expo 2024: wat betekent de cloud voor jouw organisatie?

De cloud speelt een cruciale rol in moderne IT-strategieën, maar wat betekent dat specifiek voor jouw organisatie? Tijdens de Cloud Expo kun je de voordelen en uitdagingen van de cloud in detail ontdekken. Je krijgt een helder beeld van de impact die deze technologie kan hebben op je bedrijf en hoe je optimaal kunt inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de cloudwereld.

Cloud Expo 2024: wat betekent de cloud voor jouw organisatie? image

Op 4 en 5 december 2024 kun je in Houten deelnemen aan de Cloud Expo, waar diverse kennissessies plaatsvinden in de Cloud Theaters. Toonaangevende leveranciers zoals Microsoft, Nvidia en Cisco delen hun inzichten over hoe bedrijven hun digitale transformatie kunnen versnellen met behulp van cloudoplossingen. Naast inspirerende sessies biedt de Cloud Expo een platform om te netwerken en nieuwe innovaties en praktische oplossingen te verkennen.

Bezoekers kunnen onder meer sessies van uiteenlopende experts bijwonen van onder meer Trend Micro, Acronis, Fortinet, Symantec, Okta, Eurofiber, Access42, CrowdStrike, AvePoint, Innvolve, DistriX, Pure Storage, Cloudioan, Fast LTA, Axians en SentinelOne. Zij verzorgen sessies op het gebied van artificial intelligence, cloud, datacenters, security, big data, en digital workspace. Het volledige programma is hier beschikbaar.

Wil je meer weten over het event? Bekijk dan de website. Of meld je hier direct aan!

Gartner BW tm 02-11-2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Sophos All Colours BN + BW  10-10-2024 tm 31-10-024