Martijn Kregting - 04 augustus 2023

Kyndryl verwacht eind dit jaar 1000 gebruikers van Bridge-platform

Kyndryl, aanbieder van diensten op het gebied van technologie-infrastructuur, telt inmiddels ruim 500 zakelijke klanten wereldwijd die gebruik maken van Kyndryl Bridge. Naar verwachting zal dit aantal aan het einde van het lopende fiscale jaar verdubbeld zijn. Dan zullen er ook extra diensten beschikbaar komen op het platform, wat het totaal op circa 190 brengt.

Kyndryl verwacht eind dit jaar 1000 gebruikers van Bridge-platform image

Kyndryl Bridge is een open-integratie technologie serviceplatform dat artificial intelligence (AI), operationele data en de expertise van Kyndryl combineert om CxO's van klanten een nieuwe manier te bieden om hun systemen te gebruiken en beheren en zo betere bedrijfsresultaten te behalen.

Minder incidenten

Het platform zou early adopters naar schatting ruim 1 miljard dollar aan jaarlijkse kosten bespaard hebben. Daarvan ongeveer twee derde door het voorkomen van incidenten en een derde door kortere onderhoudsintervallen.

“Integrated AIOps, beschikbaar via Kyndryl Bridge, leidt tot aanzienlijke optimalisatie voor onze klanten, wat resulteert in stabielere omgevingen en een vermindering van incidenten," zegt Mark Koerts, Managing Consultant Automation, Data en AI bij Kyndryl Nederland. "De AI-mogelijkheden van Kyndryl Bridge spelen ook een centrale rol bij het optimaliseren en identificeren van nieuwe mogelijkheden voor automatisering, waardoor een cyclus van continue verbetering ontstaat."

Kyndryl Bridge werd in september 2022 gelanceerd als onderdeel van Kyndryl's Advanced Delivery initiative, dat een van haar centrale Three-A's strategieën is. Het platform is een 'as-a-service' operationele omgeving bestaande uit een marktplaats, een operationele beheerconsole en een AI- en ML-analytics engine.

Beheer on premise, cloud

De behoefte aan een multi-cloud managementplatform voor het beheer van alle on-premise en cloud resources is van de hoogste prioriteit voor ondernemingen bij het migreren en moderniseren van technologie naar de cloud terwijl ze hun bedrijf transformeren, stelt David Tapper, IDC Vice President, Outsourcing en Managed Cloud Services. "Het gebruik van een multi-cloud managementplatform zoals Kyndryl Bridge kan publieke cloud providers ondersteunen, ontwikkelings- en implementatieprocessen automatiseren, het genereren van bedrijfsresultaten versnellen en uitgebreid inzicht bieden in technologische activiteiten."

Daarnaast werken Kyndryl en haar technologische alliantiepartners samen om real-time inzichten en innovatie in IT-landschappen te versnellen en te leveren. Deze partners zijn onder meer AWS, SAP en Red Hat. Nieuwe diensten die de komende tijd beschikbaar gemaakt worden, zijn onder meer bedoeld om cyberbestendiger te worden en duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024