Witold Kepinski - 22 augustus 2023

Bitdefender voltooit overname van Horangi Cyber ​​Security

Bitdefender, speler op het gebied van cyberbeveiliging, heeft aangekondigd dat het de overname van het in Singapore gevestigde Horangi Cyber ​​Security heeft voltooid.

Bitdefender voltooit overname van Horangi Cyber ​​Security image

De overname breidt de monitoringmogelijkheden van het aanvalsoppervlak van Bitdefender's product- en dienstenportfolio uit en stelt zakelijke klanten over de hele wereld in staat om een ​​breder scala aan cyberbeveiligingsuitdagingen te overwinnen, waaronder verkeerde configuratie en detectie van kwetsbaarheden, governance en compliance in hybride en multi-cloudomgevingen.

"Nu de acceptatie van multi-cloud snel groeit in alle sectoren, hebben organisaties te maken met een ongekende strijd om duizenden configuratie-instellingen, machtigingen, identiteiten en rechten efficiënt te beheren om veilig en compliant te blijven", zegt Florin Talpes, mede-oprichter en CEO van Bitdefender. "De overname van Horangi stelt Bitdefender in staat om klanten te helpen deze problemen het hoofd te bieden en is een belangrijke mijlpaal in onze strategie voor beveiligingsoplossingen, die de weg vrijmaakt voor voortdurende innovatie."

Bitdefender verrijkt zijn geünificeerd risico- en beveiligingsanalyseplatform GravityZone met Horangi's toonaangevende oplossingen voor Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM) en Cloud Security Posture Management (CSPM). Dit biedt zakelijke Bitdefender-klanten, Managed Service Provider (MSP) en kanaalpartners kritieke cloudbeveiligingsbeheer- en nalevingsmogelijkheden naast toonaangevende dreigingspreventie, bescherming, aanvalsdetectie en reactie op incidenten.

Lees meer hier.

ALSO BW tm 16-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024