Wouter Hoeffnagel - 25 augustus 2023

IGEL benoemt Carsten Thomsen tot VP Emerging Markets

IGEL stelt Carsten Thomsen aan als vice president Emerging Markets. Thomsen gaat sturing geven aan de internationale expansiestrategie van IGEL. De focus ligt daarbij op groeiregio’s als de Benelux, Nordics, Zuid- en Oost-Europa, MEA en APAC.

IGEL benoemt Carsten Thomsen tot VP Emerging Markets image

“De regio’s EMEA en APAC bieden exponentiële groeikansen voor IGEL COSMOS, een platform dat veilige beheerde toegang tot elke digitale werkomgeving biedt”, zegt Klaus Oestermann, de CEO van IGEL. “Carsten is de ideale salestopman voor het aanvoeren van onze internationale expansiestrategie. Zijn branche- en kanaalervaring en sterke track record in de ontwikkeling van succesvolle groeistrategieën zetten onze wereldwijde verkooporganisatie kracht bij nu we van start gaan met een agressieve internationale expansie.”

Werkzaam geweest bij diverse softwarebedrijven

Thomsen heeft veel ervaring op het gebied van verkoopactiviteiten in de regio EMEA. Hij was eerder actief voor diverse prominente softwarebedrijven. Zo werkte Thomsen 13 jaar voor Citrix, waar hij het meest recentelijk actief was als vice president Channels, Sales Programs & Strategy, EMEA. Hij bekleedde daarnaast topposities in sales voor de regio’s EMEA en APAC bij Proofpoint en RES Software.

Verantwoordelijkheden van Thomson rond de internationale expansie van IGEL zijn onder meer het opschalen van de go-to-marketactiviteiten, het uitbreiden van kanaalprogramma’s en de uitvoering van nieuwe groeistrategieën. Thomsen ging eerder deze maand van start in zijn nieuwe functie als vice president Emerging Markets bij IGEL. Hij opereert vanuit Zweden.

Thomsen: “Ik zie ernaar uit om IGEL te helpen om wereldwijde groeikansen te benutten en het in versneld tempo opvoeren van het gebruik van IGEL COSMOS in de regio’s EMEA en APAC. Met deze oplossing brengt IGEL flexibele end user computing naar de nieuwe wereld van hybride werken.”

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024