Witold Kepinski - 11 mei 2024

Enquête over de impact van LCDP op governance: doe mee!

Marc van Heemskerk, een pre-masterstudent aan de Vrije Universiteit Amsterdam, doet een onderzoek naar de impact van Low-Code Development Platforms (LCDP’s) op de governance binnen organisaties.

Enquête over de impact van LCDP op governance: doe mee! image

Marc van Heemskerk, een pre-masterstudent aan de Vrije Universiteit Amsterdam, doet een onderzoek naar de impact van Low-Code Development Platforms (LCDP’s) op de governance binnen organisaties. "Mijn naam is Marc van Heemskerk, en ik ben momenteel bezig met onderzoek als onderdeel van mijn Pre-master in Digital Business and Innovation aan de VU Amsterdam. De focus van mijn onderzoek ligt op het begrijpen van de impact van low-code development platforms (LCDP’s) op bestuursstructuren binnen organisaties. Uw perspectief op dit onderwerp is van onschatbare waarde, en ik zou u graag willen uitnodigen om deel te nemen aan een korte enquête. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en zullen alleen worden gebruikt voor academische onderzoeksdoeleinden. Het invullen van de enquête zal naar verwachting ongeveer 15 minuten duren."

Lezers kunnen meedoen met de enquête die specifiek is ontworpen om inzicht te krijgen in hoe LCDP’s de governance binnen organisaties beïnvloeden.

U kunt de enquête vinden via de volgende link: https://vuamsterdam.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6ofW1GToM93NLSe

Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben, neem dan gerust contact op: m.van.heemskerk@student.vu.nl

Hartelijk dank voor het overwegen van dit verzoek. Uw bijdrage aan dit onderzoek wordt zeer op prijs gesteld.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024