Witold Kepinski - 16 mei 2024

mnemonic breidt lokale cybersecurity mogelijkheden uit met nieuw ervaren talent

mnemonic, een Europees bedrijf op het gebied van cybersecurity, kondigt een aanzienlijke uitbreiding van zijn Nederlandse securityteam aan. Deze groei weerspiegelt de grote vraag van organisaties in Nederland, om een uitgebreid cybersecurity portfolio te bieden.

mnemonic breidt lokale cybersecurity mogelijkheden uit met nieuw ervaren talent image

Het uitgebreide team brengt een schat aan expertise mee op cruciale gebieden threat intelligence, incident response, penetratietesten, zero-trust architectuur, operational technology (OT) en governance, risk & compliance (GRC). Met deze investering kan mnemonic beter inspelen op de groeiende vraag naar geavanceerde cybersecurity oplossingen in de Nederlandse markt.

“De markt vraagt om meer kennis en begeleiding bij het vergroten van de security posture”, aldus Anne Karine Hafkamp (foto), Benelux Director bij mnemonic. “Met onze voortdurende innovatie- en Europese R&D-projecten ontwikkelen we een portfolio dat inspeelt op het constant veranderende dreigingslandschap en de ambities van bedrijven.”

Van MDR tot Threat Intelligence

Het aanbod van mnemonic omvat:

  • Managed Detection and Response (MDR): mnemonic erkent dat MDR essentieel is voor organisaties om zich effectief te kunnen verdedigen tegen cyberaanvallen.
  • Operationele Technologie (OT) Security: Naarmate OT steeds meer geïntegreerd raakt met IT-systemen, biedt mnemonic expertise in het beveiligen van deze cruciale infrastructuurelementen.
  • Threat Intelligence: De Threat Intelligence-diensten van mnemonic stellen organisaties in staat om weloverwogen security beslissingen te nemen op basis van de laatste dreigingsgegevens.
  • Incident Response: Het team van 100 incident responders van mnemonic staat klaar om organisaties te helpen bij een security incident.

“We zien dat traditionele security diensten en -producten vandaag de dag werken, maar onze visie is om ons continu aan te passen aan veranderende dreigingen en zakelijke behoeften”, aldus Hafkamp. “Deze flexibiliteit heeft onze klanten jarenlang tevreden gesteld. We hebben de expertise om grote bedrijven te helpen bij het navigeren door deze veranderingen, en met onze huidige lokale capaciteiten kunnen we sneller verbinding maken met de markt om deze security diensten en expertise te leveren.”

mnemonic Experience Sharing Forum komt naar Nederland

mnemonic kijkt uit naar zijn Experience Sharing Forum dat voor het eerst naar Nederland komt op 4 juni. Dit evenement zal zich richten op de cruciale rol van Threat Intelligence in relatie tot ransomware. Sprekers van de NCSC en The RIPE NCC bespreken het belang van Threat Intelligence in het huidige dreigingslandschap en hoe zij dit in hun dagelijkse werkzaamheden gebruiken.

Voor meer informatie en registratiegegevens kunt u terecht op www.mnemonic.io

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024