Witold Kepinski - 23 mei 2024

OpenText koopt Pillr cybersecurity MDR platform

Open Text heeft aangekondigd dat het Pillr heeft gekocht, een MDR-platform van Novacoast.

OpenText koopt Pillr cybersecurity MDR platform image

Pillr-technologie is een cloud-native, multi-tenant MDR-platform voor Managed Service Providers (MSP's) dat Managed Detection and Response en krachtige mogelijkheden voor het opsporen van bedreigingen omvat. Deze combinatie van Pillr-technologie en OpenText-beveiligingsexpertise biedt verbeterde jacht op bedreigingen, monitoring en respons voor klanten waar vaardigheidstekorten, tekorten aan vaardigheden en waarschuwingsmoeheid vandaag de dag een aanzienlijke behoefte creëren.

Productroadmap versnellen

De overname versnelt de cybersecurity-productroadmap van OpenText en biedt belangrijke functies, waaronder API-integraties en product-/prijsbundeling, voor MSP's die op zoek zijn naar een alomvattende oplossing voor het beschermen, detecteren en reageren op cyberbeveiligingsbedreigingen.

"We zijn blij om klanten en medewerkers van Pillr te mogen verwelkomen bij OpenText", aldus Mark J. Barrenechea OpenText CEO & CTO. “Cyberdreigingen blijven snel toenemen en worden steeds geavanceerder. Organisaties hebben geavanceerde Managed Detection and Response-oplossingen nodig om te voorkomen dat aanvallers voet aan de grond krijgen die nodig is om een ​​aanval uit te voeren. De combinatie van het Pillr-platform met ons bestaande Threat Detection-aanbod versterkt de positie van OpenText in de cyberbeveiligingsmarkt en versterkt onze toewijding aan onze MKB-partners en klanten."

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024