Witold Kepinski - 25 mei 2024

Dutch IT Leaders & Dutch IT Channel organiseren succesvol Publieke ▪ Private IT Diner

De top van de Nederlandse IT-sector kwam afgelopen donderdag 23 mei bijeen tijdens het exclusieve Publieke ▪ Private IT Diner, georganiseerd door Dutch IT Leaders & Dutch IT Channel. Het diner, gehouden in Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte in Den Haag, bood een unieke kans voor netwerken en interactie met prominente IT-bedrijven.

Dutch IT Leaders & Dutch IT Channel organiseren succesvol Publieke ▪ Private IT Diner image

Georganiseerd door Danny Frietman, Pieter Hasselaar, Martijn Kregting en Witold Kepinski van Dutch IT Leaders, bracht het diner key figures uit de IT-wereld samen. 

Onder de sprekers waren Saskia Bruines (wethouder Gemeente Den Haag), Eva Heijblom MSc. en Tony van der Togt (Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties), Raymond Bierens (Vrije Universiteit Amsterdam) en Rob Elsinga (Microsoft).

Het diner was een groot succes, met enthousiaste reacties van de aanwezigen. De ongedwongen sfeer en de mogelijkheid om te netwerken met collega's en IT-leiders werden zeer gewaardeerd.

Bekijk hier de sfeerfoto's op LinkedIn.

Bekijk de video impressie op YouTube.

Over Dutch IT Leaders & Dutch IT Channel

Dutch IT Leaders & Dutch IT Channel zijn mediaplatformen die zich richten op de Nederlandse IT-sector. Ze bieden nieuws, analyses en evenementen die IT-professionals en de IT-industrie helpen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Contact:

Voor meer informatie over samenwerking met Dutch IT Leaders & Dutch IT Channel kunt u contact opnemen met Vincent van Sas - v.vansas@dutchitmedia.nl - 0625016673 en Frans Vertregt - f.vertregt@dutchitmedia.nl of 0610946545

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024