Witold Kepinski - 31 mei 2024

IT-dienstverlener Proxy gaat samenwerken met WeAreFrank!

De Rotterdamse IT-dienstverlener Proxy heeft zich aangesloten bij Frank!Partners, het partnerkanaal van open source integratiespecialist WeAreFrank!. CEO Erik de Rijk van Proxy en CEO Erwin Beets van WeAreFrank! zien de samenwerking als een nieuwe stap om hun dienstverlening effectiever te maken.

IT-dienstverlener Proxy gaat samenwerken met WeAreFrank! image

We zijn ontzettend blij dat onze twee Rotterdamse bedrijven elkaar hebben gevonden”, zegt Erik de Rijk. “Onze diensten sluiten perfect op elkaar aan. Dit is een krachtige samenwerking die veel potentieel biedt voor de toekomst.”

Technologische vooruitgang

De samenwerking tussen Proxy en WeAreFrank! is volgens de twee bedrijven een stap in de richting van innovatieve en effectieve IT-oplossingen voor het mkb tot en met enterprises. Beide bedrijven willen hun klanten zo de best mogelijke dienstverlening bieden en daarnaast de technologische vooruitgang binnen de regio Rotterdam en daarbuiten bevorderen. “De samenwerking met Proxy markeert een nieuw hoofdstuk voor WeAreFrank!” zegt Erwin Beets. “Twee Rotterdamse bedrijven die hun krachten bundelen om de IT-markt te verbeteren, met een sterke nadruk op open source-technologie voor infrastructuur, api’s en integratie, dat is iets om trots op te zijn.”

Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024