Witold Kepinski - 31 mei 2024

Lenovo en Cisco werken samen rond AI

Lenovo en Cisco hebben een mondiaal strategisch partnerschap onthuld om volledig geïntegreerde infrastructuur- en netwerkoplossingen te leveren die zijn ontworpen om de digitale transformatie voor bedrijven van elke omvang te versnellen.

Lenovo en Cisco werken samen rond AI image

De twee bedrijven hebben een Memorandum of Understanding (MoU)-overeenkomst getekend om gezamenlijk ontwerp-, engineering- en uitvoeringsplannen op te stellen voor het versnellen van de digitale transformatie met kant-en-klare oplossingen die netwerken van wereldklasse en speciaal gebouwde AI-infrastructuuroplossingen uitbreiden van edge tot cloud voor klanten over de hele wereld .

“Dit nieuwe partnerschap is een bewijs van onze toewijding aan het leveren van speciaal gebouwde, toonaangevende oplossingen, allemaal ontworpen om het pad naar AI-innovatie en digitale transformatie te vereenvoudigen”, aldus Kirk Skaugen, Executive Vice President, Lenovo en President, Lenovo Infrastructure Solutions Group “Ons gecombineerde leiderschap op het gebied van geavanceerde netwerken en end-to-end server- en databeheerinfrastructuur zal volledig geïntegreerde, gezamenlijk ontworpen oplossingen opleveren die gegevens naadloos verbinden, beschermen en analyseren om AI-aangedreven innovatie voor onze klanten van de edge naar de edge te stimuleren. de wolk."

"De geïntegreerde oplossingen van Lenovo en Cisco zullen de operationele implementatie stroomlijnen en de bedrijfsresultaten voor onze gedeelde klanten aanzienlijk verbeteren, en geweldige kansen bieden voor onze gezamenlijke partners", aldus Jonathan Davidson, Executive Vice President en General Manager van Cisco Networking.

Het MoU weerspiegelt de toewijding om go-to-market-mogelijkheden uit te breiden die de levering van geavanceerde generatieve AI-mogelijkheden en een verbeterde productiviteit op de digitale werkplek bevorderen. Lenovo en Cisco zijn van plan een hypergepersonaliseerde gebruikerservaring te creëren die de operationele uitmuntendheid maximaliseert, de time-to-value verkort en die een kosteneffectieve, flexibele en vereenvoudigde implementatie van transformationele digitale technologieën ondersteunt.

Veelgeprezen netwerkecosysteem

De samenwerking omvat de integratie van het Cisco Nexus-netwerkecosysteem in Lenovo's edge-to-cloud-portfolio om de beste netwerkprestaties, versterkte beveiliging en ongeëvenaarde schaalbaarheid te leveren. Dit biedt klanten een volledig geïntegreerde kant-en-klare netwerkoplossing die is geoptimaliseerd voor interoperabiliteit binnen de infrastructuuroplossingen van Lenovo en die de sterkste basis biedt voor prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging in de branche. Bijkomende voordelen voor klanten zijn onder meer:

  • Versnelde tijd tot innovatie: het leveren van operationele uitmuntendheid, AI/ML-netwerken, grotere duurzaamheid en geavanceerde automatiseringsanalysepraktijken.
  • Single Pane of Glass Management: klanten voorzien van een enkele, eenvoudige interface voor het configureren, bedienen en analyseren van netwerkactiviteiten in het hele netwerkecosysteem.
  • Vendor Simplicity: ervoor zorgen dat klanten een volledig ontwikkelde infrastructuuroplossing kunnen kopen bij één enkele technologieleverancier.

Versnelde innovatie voor betere bedrijfsresultaten

Lenovo en Cisco zullen werken aan de integratie van nieuwe technologieën en functies in Lenovo Digital Workplace Solutions, waardoor een naadloze, efficiënte en verbeterde gebruikerservaring met verbeterde beveiliging mogelijk wordt. De samenwerking zal het Care of One-platform van Lenovo, met zijn op persona gebaseerde service-engine, en de beste technologie van Cisco samenbrengen. Deze oplossingen zorgen voor een ongeëvenaarde productiviteit en combineren het beste van beide bedrijven, waar er ook gewerkt wordt.

Geïntegreerde kant-en-klare oplossingen

Lenovo beschikt over het meest uitgebreide AI-compatibele portfolio in de branche, van edge tot cloud, met toonaangevende hardware, software en services om AI-workloads van elke omvang te beheren en klanten te helpen bij het navigeren op hun AI-reis. Als onderdeel van het MoU zullen Cisco en Lenovo samenwerken om generatieve AI-oplossingen voor zakelijke klanten te verbeteren. Het partnerschap zal worden aangevuld met een uitgebreid netwerk van gemeenschappelijke kanaalpartners die zijn opgeleid in de gecombineerde technologieportfolio van beide bedrijven, waardoor klanten meer keuze en een flexibele ervaring krijgen om hun digitale transformatie te versnellen. Het strategische partnerschap zal geïntegreerde infrastructuuroplossingen en -diensten leveren die zijn getest en geoptimaliseerd voor interoperabiliteit, waardoor klanten go-to-market-initiatieven en bedrijfsresultaten kunnen versnellen.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024