Redactie - 31 mei 2024

Tros-IT en BodyGuard.io bestrijden gerichte phishingmails

Vanaf vandaag werkt Tros-IT samen met BodyGuard.io om haar klanten te beschermen tegen gerichte phishingmails. Met de introductie van de ScamAlert worden medewerkers proactief gewaarschuwd bij het openen van een verdachte e-mail. Wanneer medewerkers toch klikken op een schadelijke link of bijlage, dan zorgt de geavanceerde ClickSafe-technologie ervoor dat dit geen kwaad kan.

Tros-IT en BodyGuard.io bestrijden gerichte phishingmails image

De afgelopen jaren is er een grote toename (200%) in het aantal phishing pogingen geweest. 71% van die aanvallen begint bij een phisinglink of bijlage. Helaas worden cybercriminelen daar steeds professioneler en effectiever in en uit onderzoek blijkt dan ook dat 1 op de 4 medewerkers, ondanks uitgebreide training, in een phishingmail trapt.

“Wij zijn daarom verheugd om samen te werken met BodyGuard.io, zodat onze klanten worden goed beschermd worden tegen gerichte phishingaanvallen” aldus Michiel Tros, oprichter van Tros-IT.

Tros-IT bedient inmiddels honderden klanten uit diverse branches, sectoren en van diverse omvang. Van eredivisieclub tot plaatselijke horeca en landelijk opererende retail ketens. Een samenwerking met Bodyguard.io is volgens het bedrijf een logisch gevolg om ervoor te zorgen dat hun klanten goed beschermd zijn tegen de grootste cyberdreiging van vandaag: gerichte phishingmails.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024