Witold Kepinski - 26 juni 2024

SoftwareOne benoemt Raphael Erb als nieuwe Chief Revenue Officer

SoftwareOne, een wereldwijde leverancier van software- en cloudoplossingen, heeft aangekondigd dat het Raphael Erb met ingang van 1 juli 2024 heeft benoemd tot Chief Revenue Officer en lid van de Raad van Bestuur. Hij zal Rohit Nagarajan vervangen, die heeft besloten het bedrijf te verlaten.

SoftwareOne benoemt Raphael Erb als nieuwe Chief Revenue Officer image

Raphael Erb (geboren 1980) heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug bij SoftwareOne van meer dan 25 jaar. Voorafgaand aan zijn huidige rol als President Asia Pacific – de snelst groeiende regio van SoftwareOne – was hij tot eind 2019 hoofd van de Services-afdeling in de Duitstalige markten, en was hij tevens country lead voor onder meer Zwitserland en Singapore. leiderschapsrollen. Hij kwam in 1999 bij SoftwareOne als verkoopteamleider. Raphael Erb heeft de Zwitserse nationaliteit en woont in Singapore.

In zijn nieuwe functie in de Raad van Bestuur zal Raphael Erb als Chief Revenue Officer verantwoordelijk zijn voor het leiden van de wereldwijde omzetactiviteiten van SoftwareOne.

Go-to-market

Daniel von Stockar, voorzitter van de Raad van Bestuur van SoftwareOne , verklaarde: “We kijken er erg naar uit om Raphael toe te treden tot de Raad van Bestuur. Zijn uitgebreide ervaring in de sector en diepgaande kennis van onze mondiale markten maken hem in de beste positie om onze wereldwijde groeistrategie te blijven stimuleren en ons go-to-market-model te implementeren.” Brian Duffy, CEO van SoftwareOne , voegde hieraan toe: “Tegelijkertijd willen we Rohit bedanken voor zijn belangrijke bijdragen bij het leggen van de basis van het go-to-market-model en wensen we hem het allerbeste bij zijn toekomstige inspanningen.”

Raphael Erb, aantredend Chief Revenue Officer , zei: “Ik ben verheugd om deze nieuwe rol bij SoftwareOne op mij te nemen. Samen met onze fantastische teams over de hele wereld zal ik me concentreren op het stimuleren van groei door onze klanten te helpen de voordelen van cloud, data en AI te maximaliseren.”

Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 28-10-2024