Redactie - 28 juni 2024

Claranet is Pinnacle Partner voor bedrijven die VMware licenties nodig hebben

VMware by Broadcom vereenvoudigt zijn productaanbod. Als onderdeel hiervan zijn er wijzigingen aangebracht in hun partnerprogramma. Claranet is er trots op een van de Pinnacle-partners te zijn, waardoor we goed gepositioneerd zijn om organisaties door deze overgang te begeleiden, ongeacht hun specifieke behoeften.

Claranet is Pinnacle Partner voor bedrijven die VMware licenties nodig hebben image

Henk Liebeek (foto), Product Manager bij Claranet Benelux, is enthousiast over de samenwerking: “De aanstelling als Pinnacle Partner voor VMware door Broadcom erkent en onderstreept onze langdurige samenwerking en we zijn verheugd om de komende maanden nog nauwer met hen samen te werken. Hoewel het landschap is veranderd, blijft Claranet zich inzetten voor het leveren van naadloze VMware- en andere geavanceerde oplossingen en deskundige begeleiding voor onze klanten. Onze uitgebreide ervaring en erkende expertise zorgen voor een soepele overgang voor elke organisatie, ongeacht de huidige VMware-setup.”

Hoe Claranet kan helpen

Claranet kan op de volgende manier ondersteuning bieden:

  • Bestaande VMware-investering optimaliseren
  • We helpen je de waarde van jouw huidige licenties te maximaliseren en onderzoeken opties die het beste aansluiten bij jouw veranderende behoeften.
  • Overgang naar abonnementsmodellen
  • Onze experts bieden uitgebreide ondersteuning tijdens het migratieproces, zodat de overstap soepel en efficiënt verloopt.
  • Deskundig advies
  • Krijg waardevolle inzichten en persoonlijke aanbevelingen van onze gecertificeerde VMware-professionals.
  • Claranet Cloud
  • Ontdek ons robuuste cloudplatform dat is gebouwd op de nieuwste VMware-technologie en schaalbaarheid, veiligheid en flexibiliteit biedt.
  • Private cloud-expertise
  • Profiteer van onze bewezen track record van succesvolle implementaties voor organisaties die op zoek zijn naar een private oplossing.
  • Alternatieve cloudplatforms onderzoeken

"We bieden diepgaande kennis van hyperscalers en andere geavanceerde hybride cloudoplossingen, zodat je kunt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen. Bij Claranet begrijpen we de complexiteit van het navigeren door veranderingen in het technologielandschap. Met onze niet aflatende toewijding aan het succes van onze klanten en onze diepgaande kennis van VMware en andere innovatieve oplossingen, zijn wij jouw vertrouwde partner voor een soepele en succesvolle overgang. Of je nu een eindklant bent met aflopende licenties of een serviceprovider met een mix van licentiemodellen, Claranet is er om te helpen", aldus Henk Liebeek, Product Manager bij Claranet Benelux,

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Sophos All Colours BN + BW  10-10-2024 tm 31-10-024