Witold Kepinski - 28 juni 2024

Leaseweb betreedt de markt voor Public Cloud diensten

Leaseweb, een leverancier van cloudservices en Infrastructure as a Service (IaaS), heeft de beschikbaarheid van zijn service voor Public Cloud bekendgemaakt.

Leaseweb betreedt de markt voor Public Cloud diensten image

Het aanbod is ontworpen om voordeliger te zijn dan traditionele hyperscalers, terwijl het de performance, betrouwbaarheid en serviceniveaus levert die klanten steeds meer verlangen zo beweert Leaseweb.

Geen investeringen vooraf

Leaseweb Public Cloud werkt met transparante prijzen en vermijdt verborgen kosten zo belooft de cloud service provider. Bedrijven hoeven hierdoor niet meer vooraf te investeren in softwarelicenties of datacenter-infrastructuur: ze profiteren van een on-demand abonnementsmodel, dat facturering per uur en per maand ondersteunt zonder langdurige verplichtingen. De Public Cloud van Leaseweb is compatibel met bestaande hyperscalers, waarmee het ook een goede keus is voor organisaties die nieuwe workloads uitrollen en bestaande workloads migreren.

De oplossing bouwt op het merk van Leaseweb met zijn klantenservice en is wereldwijd in zeven regio's beschikbaar, voor minimale latency. Public Cloud is geschikt voor een breed scala aan sectoren en use cases, van FinTech en SaaS tot MarTech en gaming. Het ontwerp is opgezet voor zowel eenvoudige toepassingen als complexe architecturen. 

Lees meer hier.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024