Witold Kepinski - 02 juli 2024

KnowBe4 en Microsoft ontwikkelen Office-functionaliteit tegen phishing

KnowBe4, aanbieder van een platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, kondigt de nieuwe Microsoft Ribbon Phish Alert Button (PAB) aan. Deze functionaliteit voor Outlook is ontwikkeld in samenwerking met Microsoft voor het verhogen van e-mailbeveiliging en het vereenvoudigen van het melden van phishing.

KnowBe4 en Microsoft ontwikkelen Office-functionaliteit tegen phishing image

De nieuwe PAB van KnowBe4 is geïntegreerd in de Outlook Home-ribbon waardoor gebruikers met slechts één klik verdachte e-mails kunnen rapporteren, direct vanuit hun inbox. Omdat cybercriminelen steeds verfijnder te werk gaan met phishing, lopen organisaties een steeds groter risico. Medewerkers - de laatste verdedigingslinie tegen cyberdreigingen - spelen een belangrijke rol bij het identificeren en rapporteren van phishing.

De nieuwe PAB van KnowBe4 verandert de bestaande spam-rapportage van Microsoft in Outlook in een geavanceerde e-mail threat management-functie. Door nauwe samenwerking, biedt deze geïntegreerde functie een uniforme ervaring in de meeste Outlook-versies voor Windows, Mac en het web. De PAB is beschikbaar in Outlook 365, New Outlook for Windows en Outlook on the Web, inclusief Outlook Web Access (Exchange 2013, 2016 en 2019) en Outlook Web App (Microsoft 365). Hiermee kunnen medewerkers phishing gemakkelijk identificeren en rapporteren vanuit de vertrouwde interface van Outlook.

De samenwerking tussen KnowBe4 en Microsoft is het bewijs van de kracht van innovatie en teamwork bij het aanpakken van uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging. Met de nieuwe PAB kunnen organisaties een meer gestroomlijnde en effectieve aanpak van het bestrijden van phishing verwachten. Uiteindelijk levert dat voor alle medewerkers een veiligere digitale omgeving op.

Detecteren

KnowBe4’s PAB is erkend als de nummer één Outlook-add-in. De Microsoft Ribbon PAB stroomlijnt het rapportageproces en verbetert de compliance. Met de waarschuwingsknop reageren beveiligingsteams snel op gerapporteerde e-mails. Door een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring neemt de kans op het detecteren en voorkomen van phishing toe.

“De samenwerking met Microsoft laat zien hoe belangrijk het is dat industrieën hun krachten bundelen bij het ontwikkelen van innovatieve threat management-tools om cyberaanvallen tegen te gaan,” zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Phishing blijft één van de grootste dreigingen waarmee organisaties vandaag de dag te maken hebben. Waakzame medewerkers zijn dus van groot belang. De PAB van KnowBe4 is een stap voorwaarts in het bevorderen van een sterke security culture in organisaties wereldwijd.”

Bezoek deze pagina of bekijk deze video voor meer informatie over de Microsoft Ribbon Phish Alert Button (PAB) by KnowBe4.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024