Wouter Hoeffnagel - 05 juli 2024

Jarno Droog benoemd tot Managing Partner bij Capstone Advisory

Jarno Droog is toegetreden tot Capstone Advisory als Managing Partner. Droog staat aan het hoofd van de divisie Technology en een plaats in het directieteam.

Jarno Droog benoemd tot Managing Partner bij Capstone Advisory image

Droog brengt 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening met zich mee. Sinds 2018 was hij Directeur Technology bij Synechron, waar hij een belangrijke bijdrage leverde aan de groei en het succes van de Technologie Divisie. Daarvoor bekleedde hij de rol van Directeur Banking bij Ordina, en vervulde diverse technologie managementfuncties bij Banco Santander, DSB Bank en Rabobank.

Positie in financiële sector versterken

Wisam Al-Zabari, Managing Partner van Capstone Advisory: “Met Capstone’s ambitie om complexe datavraagstukken voor financiële dienstverleners op te lossen, is een sterke en innovatieve technologiedivisie essentieel. Jarno's uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van technologische oplossingen zullen ons in staat stellen integrale en innovatieve oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Zijn komst versterkt onze positie in de financiële sector aanzienlijk.”

Thomas de Vries, eveneens Managing Partner bij Capstone Advisory: “De toetreding van Jarno Droog bevestigt onze reputatie als vertrouwde partner voor innovatieve dienstverlening aan banken, verzekeraars en pensioeninstellingen. Zijn expertise stelt ons in staat om onze ambitie in het technologisch domein verder vorm te geven en onze klanten nog beter te ondersteunen bij hun digitale transformatie.”

Jarno Droog deelt zijn visie: “Financiële dienstverleners geven nu meer dan ooit prioriteit aan technologie, innovatie en digitale strategieën. Naarmate de technologie evolueert, willen zij leidend zijn. Capstone Advisory’s unieke mogelijkheden op het gebied van Innovatie, Advisory en Technology maken het mogelijk om klanten te helpen bij complete transformaties en het versnellen van vernieuwingen. Ik kijk er naar uit om Capstone Advisory te versterken en de technologische en digitale groei voor onze klanten te stimuleren.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024