Witold Kepinski - 09 juli 2024

Aspia en Accountor Outsourcing bundelen hun krachten

Aspia, een zakenpartner voor door technologie ondersteunde boekhoud-, loonadministratie-, advies- en belastingdiensten, heeft met succes de overname afgerond van Accountor's boekhoud- en loonadministratieactiviteiten, een prominente speler in de Scandinavische regio.

Aspia en Accountor Outsourcing bundelen hun krachten image

Deze strategische overname maakt Aspia een speler in Scandinavië en markeert een belangrijke stap in de groeistrategie van het bedrijf om haar aanwezigheid in de regio uit te breiden en te versterken en haar aanwezigheid in heel Europa te vergroten. De gecombineerde entiteit zal haar groei voortzetten in meerdere markten en dienstverleningsgebieden, en haar capaciteiten vergroten door middel van geavanceerde digitale platforms.

"De vergelijking van 1+1=3 is echt van toepassing omdat deze bedrijven hun krachten bundelen om een ​​dynamisch platform voor groei en innovatie te creëren dat ons vermogen versterkt om hoogwaardige diensten aan onze klanten in de Scandinavische landen te bieden”, zegt Ola Gunnarsson, Group CEO van Aspia. "We zijn nu toonaangevend in Scandinavië en Europa met een optimale mix van mensen en technologie om een ongeëvenaarde klantervaring te bieden.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024