Witold Kepinski - 12 juli 2024

SLTN is aangesteld als Value Added Reseller Partner van Lobster

Lobster, een leverancier van data-integratie en -beheeroplossingen, en SLTN gaan een strategisch partnership aan. Lobster stelt SLTN in staat om haar klanten een uitgebreid scala aan innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor data-integratie en -beheer aan te bieden.

SLTN is aangesteld als Value Added Reseller Partner van Lobster image

Lobster staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke en krachtige platformen die organisaties helpen bij het optimaliseren van hun datastromen en het verbeteren van de algehele efficiëntie. Met de toevoeging van Lobster's producten aan haar portfolio, is SLTN nu nog beter in staat om in te spelen op de groeiende behoefte aan betrouwbare en schaalbare data-integratieoplossingen in diverse sectoren, zoals reeds met een aantal klanten succesvol is afgerond.

Eugene Tuijnman (foto), CEO van SLTN: "Wij zijn verheugd om intensiefer samen te gaan werken met Lobster en op deze wijze hun geavanceerde technologieën aan onze klanten te kunnen aanbieden. Dit partnership stelt SLTN in staat om haar klanten de beste oplossingen te bieden voor hun data-integratie behoeften. SLTN heeft het afgelopen jaar al verschillende projecten succesvol afgerond met Lobster technologie en ziet veel mogelijkheden voor toekomstige successen."

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024