Witold Kepinski - 15 juli 2024

Oracle kondigt Exadata Exascale aan

Oracle heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Exadata Exascale, een intelligente data-architectuur voor de cloud die extreme prestaties levert voor alle Oracle Database-workloads, waaronder AI-vectorverwerking, analyses en transacties, op elke schaal.

Oracle kondigt Exadata Exascale aan image

Exadata Exascale verlaagt volgens Oracle de kosten voor organisaties van elke omvangk om te profiteren van de unieke ingebouwde prestaties, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en beveiligingsmogelijkheden van Oracle Exadata.

Beschikbaar op OCI

Exadata Exascale is nu beschikbaar met de Exadata Database Service op Exascale Infrastructure enOracle Database 23ai op Oracle Cloud Infrastructure (OCI). Het zal in de toekomst beschikbaar zijn in Exadata Cloud@Customer, OCI Dedicated Region en multicloud-omgevingen.

Exadata Exascale is een nieuwe manier voor klanten om Exadata Cloud Infrastructure te gebruiken. Het biedt gebruikers een intelligente data-architectuur die bestaat uit gevirtualiseerde database-geoptimaliseerde infrastructuur op pools van gedeelde rekenkracht en opslag, wat hyperelastische schaling en pay-per-use economie mogelijk maakt. Als gevolg hiervan kunnen organisaties van elke omvang het toonaangevende Exadata-databaseplatform gebruiken om innovatie te versnellen voor alle dataworkloads vanaf honderden dollars per maand.

Lees meer details hier.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024