Wouter Hoeffnagel - 15 juli 2024

Voorbereidingen voor uitrol van telefonieoplossing Gemeente Edam-Volendam in volle gang

De voorbereidingen voor de uitrol van de nieuwe telefonie-oplossing van de gemeente Edam-Volendam zijn in volle gang. De aanbesteding hiervoor is eerder aan Gamma Communications en partner KonductiT gegund.

Voorbereidingen voor uitrol van telefonieoplossing Gemeente Edam-Volendam in volle gang image

De Gemeente Edam-Volendam publiceerde begin dit jaar de aanbesteding voor Telefonie met Microsoft Teams ondersteuning. De gemeente was op zoek naar een oplossing waarbij bereikbaarheid voor inwoner en medewerker centraal stond, en bovenal de kwaliteit van de dienstverlening kon borgen op een zo eenvoudig en veilig mogelijke manier.

Gegund aan Gamma Communications en KonductiT

De aanbesteding is in maart 2024 gegund aan Gamma Communications samen met partner KonductiT. De gemeente kiest daarbij voor Microsoft Teams Operator Connect en het KCC van ROGER365.io | Microsoft Certified Contact Center for Teams.

Inmiddels is het projectteam hard bezig om de voorbereidingen te treffen voor de uitrol. "Met veel aandacht en oog voor de gebruikers die straks met de oplossing gaan werken, is de focus op het goed neerzetten van een stevig fundament! Zodat de gemeente straks de vruchten kan plukken van een telefonie platform die hen helpt op het gebied van bereikbaarheid en beschikbaarheid voor haar inwoners en medewerkers", meldt Gamma Communications.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024