Wouter Hoeffnagel - 24 juli 2024

Michael Coscetta leidt Mews als nieuwe President

Mews, een hospitality management system in de cloud, benoemt Michael Coscetta (foto) tot President. Coscetta deed eerder ervaring op bij succesvolle hospitality- en fintech-bedrijven, waaronder Paxos en Compass.

Michael Coscetta leidt Mews als nieuwe President image

Voordat hij bij Mews kwam, was Coscetta Chief Revenue Officer bij Paxos, een gereguleerd blockchain-infrastructuurbedrijf dat diensten verleende aan wereldwijde technologie- en betalingsbedrijven zoals PayPal, Bank of America, Nubank en Revolut. Tot zijn vorige functies behoorde ook CCO en Strategy Officer bij Compass, een techbedrijf voor onroerend goed, waar hij het bedrijf hielp voorbereiden op hun beursgang in 2021 en de jaarlijkse omzet opschaalde naar 2 miljard dollar. Daarvoor werkte hij bij Square, een POS- en fintech-bedrijf, waar hij als Head of Global Sales hielp hun verkoopteam uit te breiden naar vijf landen in het MKB, het middensegment en enterprise-segmenten, terwijl hij ook leiding gaf aan het accountbeheer en de onboarding van hun enterprise-klanten en platformpartners.

Mews heeft nu 1100 werknemers in meer dan 20 landen en Coscetta gaat in zijn functie verder met de ontwikkeling van de managementstructuur om succes en schaalbaarheid te garanderen in een steeds complexere organisatie. Coscetta is gevestigd in Miami en voegt zich bij het leidinggevende team van Mews.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024