Wouter Hoeffnagel - 25 juli 2024

SentinelOne ondersteunt verzekeraars met SentinelOne Risk Assurance Initiative

SentinelOne kondigt het SentinelOne Risk Assurance Initiative aan, een nieuw programma dat verzekeraars helpt met het beveiligen van netwerken van klanten. Met het SentinelOne Risk Assurance Initiative kunnen verzekeraars het SentinelOne Singularity Platform tegen gunstige tarieven aan klanten aanbieden.

SentinelOne ondersteunt verzekeraars met SentinelOne Risk Assurance Initiative image

Diverse vervoerders en cyberverzekeringsaanbieders wereldwijd waaronder AXA XL, Coalition, Travellers, At-Bay en CFC bieden het Singularity Platform al aan klanten aan om de implementatie aan te moedigen en ransomware op alle oppervlakken te voorkomen. Met het nieuwe SentinelOne Risk Assurance Initiative wil SentinelOne hun inspanningen versterken.

Holistische aanpak

Verzekeringsmaatschappijen weten dat een holistische aanpak nodig is om de risico’s van moderne aanvallen te beperken. Met het SentinelOne Risk Assurance Initiative kunnen ze een reeks diensten aanbieden die veerkracht creëren in het cyberbeveiligingsrisicoprofiel van hun verzekerden. SentinelOne is standaard ingebouwd in het Singularity Platform en biedt een Insurance Posture Report, een rapport over belangrijke telemetriesignalen in kaart gebracht volgens de CIS18-standaard dat klanten kunnen delen met hun verzekeraar. Zo kunnen verzekeraars snel aanvaardbare risicoprofielen valideren.

Het SentinelOne Singularity-platform ondersteund door een Breach Response Warranty van 1 miljoen dollar om extra dekking en zekerheid van financiële hulp te bieden, zonder extra kosten mocht een worstcasescenario zich voordoen.

Gebruikt door MSSP's

Aanbieders van beheerde serviceoplossingen vertrouwen erop dat SentinelOne ook voor hun klanten levert. "Optiv is toegewijd aan de cyberverzekeringsmarkt en de unieke uitdagingen die deze met zich meebrengt", zegt Dara Gibson, Senior Cyber ​​Insurance Manager bij Optiv. "Met SentinelOne als onderdeel van onze Incident Response en Managed Services-portfolio kunnen we onze verzekeringspartners proactieve oplossingen bieden gecombineerd met langetermijnmonitoring.”

Verzekeraars maken ook gebruik van SentinelOne als onderdeel van beheerde diensten om MKB- en middelgrote bedrijven te helpen bedreigingen in te dammen, inbreuken te verhelpen en een goed risicoprofiel te behouden. Om hen te ondersteunen biedt SentinelOne zijn Singularity Platform kosteloos aan voor gebruik door verzekeraars bij Incident Response, om snelle en effectieve beheersing te bewerkstelligen.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024