Wouter Hoeffnagel - 26 juli 2024

Arthur van Kooij is Business Management Solutions Practice bij The Digital Neighborhood

Arthur van Kooij is benoemd tot hoofd van de Business Management Solutions Practice van The Digital Neighborhood. Dit is een groep van onderling verbonden Europese techbedrijven die gespecialiseerd zijn in Microsoft AI en Cloud. Van Kooij gaat zich richten op het versnellen van de groei van en het opbouwen van intellectueel eigendom (IP) voor alle merken van de Practice.

Arthur van Kooij is Business Management Solutions Practice bij The Digital Neighborhood image

Van Kooij heeft een sterke staat van dienst op het gebied van business managementoplossingen. Hij is sinds mei 2023 CEO van GAC Business Management Solutions (GAC) en werkt al meer dan negen jaar bij het bedrijf. In zijn nieuwe rol zal Van Kooij toezicht houden op GAC, Focus Enterprise Solutions en ABC E BUSINESS.

Van Kooij moet via de Business Management Solutions Practice de groei van The Digital Neighborhood versnellen en business management Intellectual Property ontwikkelen voor GAC, Focus Enterprise Solutions en ABC E BUSINESS. Hierbij zet The Digital Neighborhood in op het verbeteren van AI-gedreven diensten, efficiënter maken van de bedrijfsvoering van klanten en versterken van de samenwerking met klanten.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024