Witold Kepinski - 30 juli 2024

AvePoint neemt Torsion over

Avepoint heeft de overname afgerond van Torsion , een SaaS-softwareleverancier die gespecialiseerd is in data access governance voor Microsoft 365. Torsion is opgericht in 2016 en gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf helpt organisaties bij het aanpakken van data access governance voor Microsoft 365.

AvePoint neemt Torsion over image

"Torsion controleert en controleert automatisch wie toegang heeft tot welke data. Dit gebeurt in realtime, waardoor bedrijven veilig kunnen blijven en zich kunnen houden aan dataregels en -voorschriften, terwijl hun teams toch effectief kunnen samenwerken. Torsion is een voormalig lid van de CyberTech 100 en winnaar van de cybersecurity compliance award van Computing Security. Het integreert naadloos met Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive", meldt John Peluso, Chief Technology Officer van AvePoint, in een blog.

Control Suite versterken

"Deze overname versterkt de Control Suite van AvePoint door de beproefde, realtime governance van gegevenstoegang en de empowerment van gegevenseigenaren uit te breiden naar meer klanten, waaronder klanten die behoefte hebben aan uitgebreide, kosteneffectieve oplossingen voor datagovernance."

"Tegenwoordig gebruiken AvePoint-klanten die niet-IT-data-eigenaren willen betrekken bij een geautomatiseerd governanceproces (zoals Gartner beschrijft in hun 'Adaptive Data Governance'- model) onze Cloud Governance- , Policies- en Insights- oplossingen. Hoewel deze oplossingen van enterprise-kwaliteit extreem krachtig en flexibel zijn, vereisen ze een investering in tijd en strategie die ontmoedigend kan zijn voor organisaties die mogelijk nog niet zo lang bezig zijn met het opzetten van data governance-praktijken. De automatiseringsfuncties van Torsion maken data governance eenvoudiger, waardoor het geschikter is voor organisaties met beperkte IT-middelen. Dit creëert meer mogelijkheden voor ons om onze data governance-oplossingen te leveren en te laten groeien naar een breder scala aan bedrijven wereldwijd", aldus Peluso.

'Dank voor het vertrouwen en de ondersteuning'

"We zijn onze klanten, investeerders, partners en team dankbaar dat ze ervoor hebben gekozen om ons te vertrouwen en te ondersteunen op onze reis. Als u een bestaande Torsion-klant bent, kunt u dezelfde toegewijde ondersteuning en service verwachten die u vandaag ontvangt."

Peluso: "Naarmate onze teams samenkomen, zullen we ons werk afstemmen en focussen op uw grootste uitdagingen en behoeften. Voor degenen die nog geen klant zijn, neem vandaag nog contact op met ons team om te horen hoe we uw data governance-behoeften kunnen aanpakken. We kijken ernaar uit om meer details met u te delen over de opwindende nieuwe functies, verbeteringen en integraties om in de komende maanden impactvollere data governance-oplossingen te leveren."

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024