Witold Kepinski - 08 augustus 2024

Kramer neemt ZeeVee over

Kramer, leverancier van geavanceerde audiovisuele oplossingen, kondigt met genoegen de overname aan van ZeeVee Inc., een pionier in AVoIP (Audio-Video over Internet Protocol). Deze strategische zet is in lijn met Kramers toewijding om te investeren in AVoIP en het bedrijf voorop te stellen in technologische vooruitgang op dit gebied.

Kramer neemt ZeeVee over image

De overname van ZeeVee onderstreept Kramers toewijding aan de AVoIP-markt en het verbeteren van zijn productportfolio op dit gebied. ZeeVee, een van de oprichters van de SDVoE Alliance, brengt geavanceerde technologieën en expertise waarmee Kramer een breder portfolio kan aanbieden en groei en innovatie kan versnellen. ZeeVee is koploper op het gebied van IT- en AV-convergentie en leidt de sector met innovatieve oplossingen en een vooruitstrevende aanpak.

Met deze overname breidt Kramer zijn AVoIP-portfolio aanzienlijk uit, wat de groei en innovatie versnelt. Het aanbod van ZeeVee is een perfecte aanvulling op de bestaande AVoIP-oplossingen van Kramer, waardoor we onze klanten een complete en geïntegreerde oplossing kunnen bieden. Als een van de oprichters van de SDVoE Alliance brengt ZeeVee diepgaande expertise en een bewezen staat van dienst in 10Gbps-technologie, wat grootschalige en complexe implementaties mogelijk maakt. Hun medische en gecertificeerde productlijn zal het marktbereik van Kramer uitbreiden en andere Kramer-oplossingen in dit domein aanvullen. Door de portfolio's van Kramer te combineren, kunnen we een breder scala aan oplossingen bieden, wat onze klantervaring en kansen verbetert. De fusie combineert ook de on-premises AVoIP-beheeroplossing van ZeeVee met de cloudgebaseerde aanbiedingen van Kramer, zoals Panta Rhei en Kramer Control, wat resulteert in een robuust ecosysteem voor krachtige beheer- en controleoplossingen.

Visie

Gilad Yron, CEO van Kramer, merkte op: "De overname van ZeeVee versterkt onze toewijding om de AVoIP-markt te leiden. De innovatieve oplossingen en het leiderschap van ZeeVee sluiten naadloos aan bij onze strategische visie en samen zullen we de volgende golf van technologische convergentie aanjagen. Deze stap verbetert niet alleen ons portfolio, maar versnelt ook onze groei en innovatie, waardoor we onze klanten uitgebreide audiovisuele oplossingen blijven bieden. Bovendien profiteren de klanten en partners van beide bedrijven nu van toegang tot het gecombineerde portfolio van producten en diensten."

CEO van ZeeVee, Bob Michaels, voegde toe: "De krachten bundelen met Kramer is een opwindende kans voor ZeeVee. Onze gecombineerde expertise en middelen zullen de adoptie van AVoIP-technologieën versnellen en ongeëvenaarde waarde leveren aan onze klanten en partners wereldwijd. We zijn verheugd om deel uit te maken van een bedrijf dat onze visie deelt voor de toekomst van IT- en AV-integratie."

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024