Witold Kepinski - 15 augustus 2024

Connectbase en Eurofiber werken samen rond realtime offertes in Europa

Connectbase, het wereldwijde ecosysteem voor de handel in connectiviteit, en Eurofiber, internationale aanbieder van open digitale infrastructuur in Europa, kondigen met trots een nieuwe samenwerking aan. Binnen deze samenwerking is Eurofiber (Eurofiber Nederland B.V.), als verkoper toegetreden tot het Connected World-platform. Dit stelt Eurofiber in staat om hun uitgebreide netwerk te promoten en het bereik te vergroten binnen het wereldwijde ecosysteem van Connectbase met ruim 300 wereldwijde netwerkproviders in meer dan 150 landen.

Connectbase en Eurofiber werken samen rond realtime offertes in Europa image

Deze strategische samenwerking maakt gebruik van de kracht van Eurofiber's snelgroeiende Europese glasvezelnetwerk en de innovatieve connectiviteitsmarktplaats van Connectbase. Door de toevoeging van het glasvezelnetwerk van Eurofiber, dat meer dan 70.500 km bestrijkt, onder één vertrouwd platform, heeft deze samenwerking zijn pijlen gezet om nog efficiënter te kunnen voldoen aan de stijgende vraag naar data.

"We zijn verheugd om met Connectbase samen te werken en deel uit te maken van hun oplossingsgerichte ecosysteem", aldus Rhoderick van der Wyck, Managing Director International Business van Eurofiber. "Samen kunnen we onze missie vervullen om onze glasvezel- en cloudconnectiviteit voortdurend uit te breiden voor al het beveiligde en bedrijfskritische verkeer." 

Realtime offertes

Deze samenwerking geeft Eurofiber toegang tot het gedegen, wereldwijde klantenbestand van Connectbase om nieuwe inkomstenstromen te bevorderen. Op hun beurt krijgen de klanten van Connectbase toegang tot realtime offertes via Eurofiber's infrastructuur dat zich uitstrekt over Nederland, België en Frankrijk.

"Eurofiber is een zeer gerenommeerd merk binnen de Europese markten", zegt Edison Smith, VP EMEA van Connectbase. "De keuze voor een samenwerking met Connectbase is bijzonder boeiend. We zien de vraag naar connectiviteit in Europa aanzienlijk toenemen en de toevoeging van een hoogwaardige netwerkprovider als Eurofiber zal een waardevolle aanvulling zijn voor onze wereldwijde kopers."

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024