Wouter Hoeffnagel - 26 augustus 2024

Workday introduceert AI-gestuurde HR- en payroll-oplossing

Workday kondigt Workday Payroll aan, geleverd door Strada. Deze nieuwe AI-gestuurde wereldwijde HR- en payroll-oplossing biedt organisaties een uniform beeld van hun financiën, HR- en payroll-gegevens om de nauwkeurigheid van de gegevens te verbeteren, compliance te ondersteunen en strategische initiatieven te informeren die de groei en het succes van de business stimuleren.

Workday introduceert AI-gestuurde HR- en payroll-oplossing image

De nieuwe oplossing maakt gebruik van AI om klanten in staat te stellen wereldwijde HR- en payroll-gegevens te analyseren, te anticiperen op trends en payroll-services aan te passen. Dit rechtstreeks vanuit Workday. Met Workday Payroll van Strada kunnen klanten onder meer AI gebruiken om enorme hoeveelheden HR- en payroll-gegevens te analyseren en interpreteren om voorspellende inzichten te bieden, te anticiperen op trends en verbeterde, op data gebaseerde beslissingen te nemen.

Payroll-services per land aanpassen

Ook kunnen klanten met Workday Payroll het niveau van payroll-services per land aanpassen om lokale regelgeving te ondersteunen en de nalevingsondersteuning in regio's te stroomlijnen. Ook kunnen zij werknemers wereldwijd selfservicetoegang bieden tot hun payroll-gegevens binnen Workday, waaronder belastinginhoudingen, loonstroken en werknemersdemografie. Hierdoor hebben zij niet lnager meerdere integraties en payroll-systemen nodig.

"Door onze langdurige samenwerking met Strada uit te breiden, maken we het mogelijk dat meer organisaties over de hele wereld de kracht van een uniforme HR- en payroll-oplossing ervaren", aldus Matthew Brandt, senior vice president, global partners, Workday. "Door deze wezenlijke functies samen te brengen - met AI als kern - kunnen Workday-klanten beter geïnformeerde beslissingen nemen om hun personeelsbestand en bedrijf vooruit te helpen."

Flexibel inspelen op veranderende uitdagingen

"Omdat wereldwijde organisaties te maken krijgen met veranderende uitdagingen op het gebied van payroll - veranderende regelgeving over geografische gebieden, steeds meer verspreide werknemers en veranderende verwachtingen van werknemers - is de behoefte aan een flexibele en uitgebreide payroll-oplossing van vitaal belang voor zakelijk succes", aldus Luca Saracino, hoofd payroll en professionele services bij Strada. "Deze nieuwste mijlpaal met Workday verdiept onze langdurige relatie verder, waardoor we onze volledig geïntegreerde HR- en payroll-oplossing aan nog meer klanten wereldwijd kunnen leveren."

Workday Payroll van Strada is per direct beschikbaar voor Workday Human Capital Management (HCM)-klanten.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024