Wouter Hoeffnagel - 27 augustus 2024

Erik de Koning benoemd tot e-commercemanager bij Amac

Erik de Koning (foto) is benoemd tot de nieuwe marketing- en e-commercemanager van Apple-specialist. Door de komst van de 36-jarige De Koning wordt Herre Deurloo category manager. Deurloo vervulde de functie van e-commercemanager de afgelopen maanden op interim-basis. Deurloo gaat zich nu focussen op het versterken en uitbreiden van het accessoiresassortiment van Amac.

Erik de Koning benoemd tot e-commercemanager bij Amac image

De Koning was de afgelopen jaren bij Van Dal mannenmode als Head of Commerce. Daarvoor was hij onder meer actief bij Scotch & Soda, Mensquare en Calucci. De Koning: “Al jaren ben ik fan van Apple. Het merk, de producten, de visie; alles spreekt mij aan. Daarom vind ik het bijzonder aan de slag te gaan bij de grootste Apple Premium Partner van Europa en mij dagelijks te mogen bezighouden met de e-commerce- en marketingactiviteiten van Amac.”

“We zijn erg blij dat ons commerciële team weer op volle sterkte is”, zegt Amac-oprichter en CEO Ed Bindels. “Erik brengt veel ervaring met zich mee, met name op het gebied van e-commerce. Hij is breed georiënteerd en heeft in het verleden veel webshops ontwikkeld en onder andere bijgedragen aan de merk- en marketingstrategieën rond topsporter Rico Verhoeven en fitnessinfluencer Mo Bicep. Erik gaat ons helpen online nog verder te groeien en nieuwe kansen te identificeren.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024