Witold Kepinski - 29 augustus 2024

Hitachi Vantara en Broadcom gaan nauwer samenwerken

Hitachi Vantara, een volledige dochteronderneming van Hitachi, Ltd., en Broadcom Inc. hebben een nieuwe private en hybride cloudoplossing aangekondigd. Deze gezamenlijk ontwikkelde oplossing combineert Hitachi Vantara's geïntegreerde systeemoplossing van Unified Compute Platform (UCP) RS met VMware Cloud Foundation om organisaties te helpen navigeren door de complexiteit van dataproliferatie en toenemende AI-eisen.

Hitachi Vantara en Broadcom gaan nauwer samenwerken image

Door automatisering en softwaregedefinieerde services te combineren met een bewezen infrastructuur voor ondernemingen, kunnen organisaties hun infrastructuur moderniseren voor betere prestaties en schaalbaarheid. Tegelijkertijd verlagen ze de totale eigendomskosten, het energieverbruik en de CO2-voetafdruk. Zo dragen ze bij aan een groenere planeet en verbeteren ze de efficiëntie van de data-infrastructuur.

Het aanpakken van de groeiende uitdagingen van databeheer

Terwijl organisaties worstelen met de toenemende kosten en complexiteit van snelgroeiende hybride en multi-cloudomgevingen, hebben Hitachi Vantara en Broadcom hun partnerschap uitgebreid om een ​​robuuste oplossing te introduceren die de cloudinfrastructuur moderniseert en gegevensbeheer versterkt. De Hitachi UCP RS, aangestuurd door VMware Cloud Foundation, is een geavanceerd platform voor zowel private als hybride clouds. Het is gericht op het stimuleren van innovatie, het vereenvoudigen van operationele complexiteit en het ondersteunen van duurzaamheidsdoelen door een compleet private cloudplatform te integreren met bewezen enterprise-infrastructuur. Dit moderniseringsinitiatief helpt ook de totale eigendomskosten te verlagen door geavanceerde automatiseringsmogelijkheden en flexibele consumptiemodellen.

Belangrijkste voordelen:

  • Snellere time-to-value: levert verbeterde prestaties en veerkracht, zodat u meer workloads efficiënt kunt beheren met een gestroomlijnde infrastructuur.
  • Flexibele implementatie: ondersteunt het uitvoeren van traditionele VM's en moderne cloud-native containers, evenals opkomende privé AI-workloads.
  • Vereenvoudigd beheer: biedt een kant-en-klare geïntegreerde infrastructuur en geavanceerde automatisering voor cloudbewerkingen en levenscyclusbeheer, en een pay-per-use-verbruiksmodel.
  • Duurzaamheid: beschikt over moderne ontwerpen die de uitstoot van broeikasgassen en energiekosten verminderen, waaronder Virtual Storage Platform One-arrays die de CO2-voetafdruk met wel 96% en de voetafdruk van datacenters met wel 35% verkleinen.

Een duurzame toekomst voor data-infrastructuur

"Nu steeds meer bedrijven worden geconfronteerd met de realiteit van het AI-tijdperk, zijn ze actief op zoek naar oplossingen die hen helpen om te schalen en de betrouwbaarheid van gegevens te verbeteren zonder in te leveren op kosten of milieuverplichtingen ", aldus Octavian Tanase, Chief Product Officer, Hitachi Vantara. "Bij Hitachi Vantara zetten we ons in om innovatie en duurzaamheid in data-infrastructuur te stimuleren. Onze duurzame samenwerking met Broadcom is een voorbeeld van onze toewijding om geavanceerde oplossingen te leveren die niet alleen voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten, maar ook bijdragen aan een groenere planeet. "

"De langdurige samenwerking tussen Hitachi Vantara en Broadcom levert nu een uitgebreide en toekomstbestendige private en hybride cloudoplossing op ", aldus Paul Turner, vice president, products, VMware Cloud Foundation Division, Broadcom. "Dit pakt niet alleen de huidige uitdagingen van databeheer en infrastructuurmodernisering aan, maar sluit ook aan bij de duurzaamheidsdoelen van organisaties, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor bedrijven die willen floreren in het tijdperk van generatieve AI en daarna. "

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024