Witold Kepinski - 28 augustus 2024

VMware Cloud Foundation biedt platform voor toepassingen en services

Omdat bedrijven steeds vaker hun werklasten naar de privécloud willen verplaatsen, hebben ze behoefte aan kant-en-klare oplossingen waarmee ze eenvoudiger en sneller kunnen innoveren. "Met VMware Cloud Foundation (VCF) Advanced Services levert Broadcom precies dat als onderdeel van onze voortdurende inzet om klanten te helpen diensten te leveren aan hun interne klanten", zo meldt Broadcom.

VMware Cloud Foundation biedt platform voor toepassingen en services image

Deze robuuste catalogus met oplossingen is vergelijkbaar met wat ondernemingen van de publieke cloud verwachten. Het geeft hen toegang tot de tools en technologieën die ze nodig hebben om snel talloze use cases en zakelijke kansen aan te pakken.

VCF Advanced Services: alle basisprincipes dekkend

VCF Advanced Services biedt klanten maximale keuze en flexibiliteit, omdat ze alle belangrijke oplossingsgebieden en mogelijkheden omvatten die een onderneming nodig heeft, waaronder:

Geavanceerde beveiliging: profiteer van uitgebreid inzicht in applicaties en bedreigingen, ZeroTrust laterale beveiliging en meerlaagse verdediging tegen moderne malware- en ransomware-aanvallen met toonaangevende VMware vDefend-beveiligingsoplossingen.

Containerbewerkingen : Geef platform- en operationele teams de mogelijkheid om de levering van applicaties te versnellen met VMware Tanzu Platform. Zo kunnen ontwikkelaars zich bezighouden met coderen en tegelijkertijd de bewerkingen op grote schaal automatiseren.

Data Services : sla kritieke databronnen op, verwerk ze en raadpleeg ze in realtime en op grote schaal met VMware Tanzu Data Solutions.

Herstel na een ramp : herstel snel en veilig van moderne ransomware-aanvallen en andere rampen met VMware Live Recovery, een geïntegreerde oplossing die ongeëvenaarde cyber- en dataveerkracht biedt.

Edge Orchestration : transformeer uw bedrijf waar het er het meest toe doet met VMware-software voor de softwaregedefinieerde edge, speciaal ontwikkeld voor verspreide workloads.

Load Balancing : maak elastische, self-service load balancing en containeringress mogelijk en profiteer van ingebouwde applicatieanalyses, beveiliging en veerkracht op meerdere locaties met VMware Avi Load Balancer.

Private AI : ontgrendel generatie AI en verhoog de productiviteit met VMware Private AI-oplossingen, de manier voor bedrijven om AI te benutten en de problemen op het gebied van privacy, keuze, kosten, prestaties en naleving aan te pakken.

Workloadautomatisering : Automic Automation is volledig technologieonafhankelijk en plant en orkestreert de uitvoering van technische workflows om ervoor te zorgen dat bedrijfs- en IT-applicaties vlekkeloos werken.

VCF Advanced Services breiden de mogelijkheden van VMware Cloud Foundation, een private cloudplatform, uit. Dit komt doordat steeds meer IT-teams ervoor kiezen om hun meest kritieke workloads, waaronder AI, in hun private cloud te draaien. Ze worden gemotiveerd door de belofte van de private cloud van lagere kosten, meer controle en verbeterde beveiliging en veerkracht.

Of klanten nu zelf of met de hulp van een gecertificeerde partner gebruikmaken van VCF Advanced Services, ze kunnen erop vertrouwen dat elke oplossing in deze uitgebreide catalogus volledig is gecontroleerd door Broadcom, met voorgeschreven, architecturale begeleiding om de implementatie en time-to-value te versnellen.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024