Witold Kepinski - 28 augustus 2024

Cyberint wordt overgenomen door Check Point

Cyberint, een bedrijf op het gebied van extern risicobeheer, heeft bekendgemaakt dat het wordt overgenomen door Check Point Software Technologies. Deze overname zal naar verwachting eind 2024 worden afgerond.

Cyberint wordt overgenomen door Check Point image

Cyberint, opgericht in 2010, heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een wereldwijd gewaardeerde speler. Het bedrijf helpt organisaties om proactief te reageren op digitale bedreigingen zoals phishing, nepwebsites en gestolen gegevens. Door de krachten te bundelen met Check Point, wil Cyberint zijn aanbod verder uitbreiden en organisaties nog beter beschermen tegen cyberaanvallen.

"Deze overname is een belangrijke stap voor zowel Cyberint als Check Point", aldus Yochai Corem, CEO van Cyberint. "Samen kunnen we een nog robuuster beveiligingsplatform bieden dat organisaties in staat stelt om hun digitale risico's effectief te beheren."

Sharon Schusheim, Chief Services Officer bij Check Point, voegt hieraan toe: "Cyberint's expertise op het gebied van extern risicobeheer is een waardevolle aanvulling op ons portfolio. Door de oplossingen van Cyberint te integreren in ons Infinity Platform, kunnen we onze klanten een nog completere bescherming bieden."

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024