Witold Kepinski - 30 augustus 2024

Sunil Dutt sluit zich aan bij DevRev om EMEA-uitbreiding te leiden

Industrieveteraan Sunil Dutt heeft zijn benoeming aangekondigd als de nieuwe Head of EMEA Partnerships & Channel bij DevRev. Dutt, een doorgewinterde startup-oprichter en go-to-market-expert, brengt een schat aan ervaring mee naar zijn nieuwe rol, aangezien hij de expansie van het bedrijf naar de Europese, Midden-Oosterse en Afrikaanse markten leidt.

Sunil Dutt sluit zich aan bij DevRev om EMEA-uitbreiding te leiden image

Dutt staat bekend om zijn succesvolle staat van dienst in de tech-industrie en bekleedde eerder leidinggevende posities bij vooraanstaande bedrijven zoals Salt Security, Nutanix, Websense en Symantec. Zijn besluit om bij DevRev te gaan werken werd ingegeven door de innovatieve aanpak van het bedrijf om ontwikkelaars en klanten met elkaar te verbinden en de missie om productontwikkeling en -ervaringen te transformeren.

"Ik ben verheugd om deel uit te maken van het DevRev-team en leiding te geven aan de uitbreiding van het bedrijf in EMEA", aldus Dutt. "De visie van DevRev om een ​​wereld te bouwen waarin elke interactie heerlijk is, spreekt mij enorm aan. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring te benutten en een sterk team in de regio op te bouwen om groei en succes te stimuleren."

EMEA

De benoeming van Dutt komt op een cruciaal moment voor DevRev, aangezien het bedrijf steeds meer grip krijgt op de markt. Zijn connecties met de oprichters, waaronder Dheeraj Pandey, de voormalige CEO van Nutanix, en Patrick van de Werken, een voormalige VP bij Nutanix, speelden een belangrijke rol in zijn beslissing om zich bij het bedrijf aan te sluiten.

Met Dutt aan het roer is DevRev klaar om grote stappen te zetten in de EMEA-regio, waarbij hij optimaal gebruikmaakt van zijn diepgaande kennis van de sector en zijn sterke netwerk van relaties.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024