Witold Kepinski - 02 september 2024

Deel en SAP bieden samen optimale HR-management toepassing

Deel, een all-in-one HR en payroll platform, kondigt vandaag met trots een nieuwe integratie aan met SAP SuccessFactors Employee Central. Deze samenwerking stelt bedrijven in staat om hun HR- en payrollprocessen te stroomlijnen en te automatiseren, waardoor ze sneller en beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Deel en SAP bieden samen optimale HR-management toepassing image

Door de integratie van Deel met SAP SuccessFactors kunnen bedrijven nu genieten van een naadloze uitwisseling van gegevens tussen beide systemen. Dit betekent dat HR-gegevens zoals salaris, verlof en prestaties automatisch worden gesynchroniseerd, waardoor handmatige invoer en fouten tot het verleden behoren.

Belangrijkste voordelen van de integratie:

  • Eén enkele bron van waarheid: Combineer HR- en payrollgegevens voor een compleet overzicht van uw medewerkers.
  • Geautomatiseerde processen: Bespaar tijd en verminder fouten door het automatiseren van taken zoals onboarding, offboarding en salarisverwerking.
  • Verbeterde besluitvorming: Maak data-driven beslissingen op basis van real-time inzichten in uw personeelsbestand.
  • Verhoogde productiviteit: Bespaar tijd en middelen door het elimineren van dubbele invoer en het stroomlijnen van workflows.

Beschikbaarheid 

De integratie is vanaf vandaag beschikbaar voor alle klanten die zowel Deel als SAP SuccessFactors Employee Central gebruiken. De integratie kan eenvoudig worden geactiveerd via de SAP Store, een online marktplaats voor SAP-oplossingen en -services.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024