Witold Kepinski - 31 augustus 2024

Levi9 en ABN AMRO Clearing Ban werken nauwer samen

Levi9 Technology Services en ABN AMRO Clearing Bank hebben een strategische samenwerking aangekondigd. Deze samenwerking zal leiden tot een versnelling van digitale innovatie en een verbetering van de dienstverlening aan klanten wereldwijd.

Levi9 en ABN AMRO Clearing Ban werken nauwer samen image

Door de krachten te bundelen, kunnen beide bedrijven profiteren van elkaars expertise en ervaring. Levi9, een toonaangevende speler op het gebied van softwareontwikkeling en digitale strategie, zal ABN AMRO Clearing Bank ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe IT-oplossingen.

Een belangrijk onderdeel van deze samenwerking is de opening van een nieuwe hub in Roemenië. Hierdoor krijgt ABN AMRO Clearing Bank toegang tot een talentpool van hoogopgeleide IT-professionals. Levi9 heeft al jarenlang een sterke aanwezigheid in Roemenië en heeft een bewezen trackrecord in het aantrekken en ontwikkelen van technisch talent.

Focus op kwaliteit en compliance

De keuze voor Levi9 is niet alleen gebaseerd op de technische expertise, maar ook op de sterke culturele match tussen beide bedrijven. Beide organisaties hechten veel waarde aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Daarnaast voldoet Levi9 aan de strenge eisen van de financiële sector, zoals blijkt uit de FSQS-NL-certificering.

Angelina Best (foto), CEO van Levi9: “We zijn erg trots op deze samenwerking met ABN AMRO Clearing Bank. Dit benadrukt onze toewijding aan kwaliteit en innovatie en versterkt onze gevestigde expertise in de financiële sector, waardoor we de grenzen van innovatie nog verder kunnen verleggen.”

Friso Westra, CIO van ABN AMRO Clearing Bank: “Onze samenwerking met Levi9 versnelt onze operationele mogelijkheden en stelt ons in staat om het beste technische talent in Iași aan te trekken, waardoor we onze klanten hoogwaardige oplossingen kunnen bieden. De toegevoegde waarde van Levi9 is tot nu toe indrukwekkend en veelbelovend voor onze samenwerking in de toekomst.”

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024