Witold Kepinski - 05 september 2024

Cyber Resilience Innovator of the Year Award: Nomineer via dutchitawards.nl !

Nomineer nu in de categorie Cyber Resilience Innovator of the Year 2024 voor de Dutch IT Channel Awards via www.dutchitawards.nl! U maakt dan kans genomineerd te worden voor de tiende editie van de Dutch IT Channel Awards die op 13 maart 2025 in Studio 21 plaatsvindt. Het event, georganiseerd door Dutch IT Channel, is in die tijd uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement voor de IT-industrie in Nederland en brengt IT-professionals, leveranciers en partners samen om successen te vieren en nieuwe kansen te verkennen. Protinus IT is Main Event Partner Dutch IT Channel Awards.

Cyber Resilience Innovator of the Year Award: Nomineer via dutchitawards.nl ! image

De race naar de titel van Cyber Resilience Innovator of the Year is gestart! De Dutch IT Channel Awards 2024 roepen alle IT-bedrijven op om hun meest innovatieve oplossingen voor cyberveiligheid in te dienen. De jury zal de inzendingen beoordelen op basis van hun impact op de cyberweerbaarheid van organisaties en hun vermogen om cyberincidenten te voorkomen. Heb jij een oplossing ontwikkeld die de digitale wereld een stukje veiliger maakt? Laat van je horen! Nomineer nu!

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf als Cyber Resilience Innovator te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 21 oktober 2024 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je bedrijf in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 13 maart 2025 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Nomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

De toekomst van cyberveiligheid ligt in jouw handen! De Dutch IT Channel Awards 2024 zoeken naar de meest innovatieve spelers in de IT-sector die met hun oplossingen de cyberweerbaarheid van organisaties versterken. Heb jij een oplossing die de jury moet zien? Wacht niet langer en nomineer jezelf nu! Nomineer nu!

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024