Witold Kepinski - 03 september 2024

De Koninklijke Bibliotheek kiest voor Youforce van Visma | Raet

De Koninklijke Bibliotheek, de nationale bibliotheek van Nederland, heeft deze zomer een overeenkomst gesloten met HR-dienstverlener Visma I Raet.

De Koninklijke Bibliotheek kiest voor Youforce van Visma | Raet image

Met deze overeenkomst gaan de organisaties een partnership aan voor de personeels- en salarisadministratie in de komende jaren. De Koninklijke Bibliotheek wil met de HR software Youforce een belangrijke professionaliserings- en efficiencyslag maken, aldus betrokken partijen.

Eva de Jong, directieteamlid, portefeuille bedrijfsvoering bij Koninklijke Bibliotheek over de keuze voor Visma | Raet: “Na een zorgvuldig en uitgebreid aanbestedingstraject heeft de Koninklijke Bibliotheek met trots gekozen voor Visma I Raet als nieuwe partner! Met deze samenwerking zetten we een grote stap richting innovatie en digitalisering binnen onze organisatie. We kijken uit naar een toekomst vol nieuwe mogelijkheden.”

Rachel Timmer, directeur Overheid bij Visma I Raet hecht veel waarde aan het partnership met de Koninklijke Bibliotheek: "We zijn enorm trots dat de Koninklijke Bibliotheek ons als een prettige en toekomstbestendige partner ziet. Met Youforce ondersteunen we de klant met de professionalisering van hun personeels- en salarisadministratie zodat zij zich kan richten op de kernactiviteiten, namelijk het verbinden van mensen en woorden, nu én in de toekomst."

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024