Witold Kepinski - 02 september 2024

Bechtle vernieuwt zich: van leverancier naar strategische IT-partner

Bechtle, een van de grootste IT-dienstverleners in Europa, introduceert vandaag een vernieuwde huisstijl en campagne. Met deze veranderingen onderstreept het bedrijf haar 40-jarige ervaring en 25-jarige aanwezigheid in Nederland. In een tijdperk waarin technologie razendsnel evolueert, positioneert Bechtle zich niet langer alleen als leverancier, maar als een strategische partner die bedrijven begeleidt naar een toekomstbestendige IT-infrastructuur.

Bechtle vernieuwt zich: van leverancier naar strategische IT-partner image

Timing is alles

Jean-Paul Bierens, Managing Director van Bechtle Nederland, benadrukt het belang van timing bij het implementeren van nieuwe technologieën: "Niet elke innovatie is geschikt voor elk bedrijf. Wij helpen onze klanten de juiste keuzes te maken op het juiste moment. Kwaliteit staat bij ons voorop, zodat onze klanten met vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen zien."

Nieuwe pay-off: Bechtle. Niet hip. Wel happening.

Met de nieuwe pay-off "Bechtle. Niet hip. Wel happening." onderstreept het bedrijf dat het gaat om relevante en impactvolle oplossingen, in plaats van het klakkeloos volgen van trends. Bechtle wil bedrijven helpen bij het maken van weloverwogen keuzes in technologie, zodat ze nu al kunnen profiteren van de voordelen die de toekomst biedt.

Versterking van de positie

Door deze veranderingen verwacht Bechtle haar rol als betrouwbare partner in de IT-sector verder te versterken. Het bedrijf wil klanten ondersteunen bij het navigeren door de complexiteit van de IT-wereld en hen helpen om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024