Witold Kepinski - 05 september 2024

Quadero en Dynatrace bundelen krachten voor optimale bedrijfsinzichten

Quadero, specialist in procesoptimalisatie, kondigt een strategische samenwerking aan met Dynatrace, een wereldwijde leider in unified observability. Deze samenwerking stelt organisaties in staat om hun complexe IT-landschappen beter te begrijpen en te beheren, waardoor ze sneller kunnen innoveren en efficiënter kunnen werken.

Quadero en Dynatrace bundelen krachten voor optimale bedrijfsinzichten image

Door de krachten te bundelen, kunnen Quadero en Dynatrace gezamenlijke klanten diepgaande inzichten bieden in zowel hun technische omgeving als de bijbehorende bedrijfsprocessen. Het Dynatrace-platform levert gedetailleerde informatie over de prestaties van applicaties, services en infrastructuur. Quadero vertaalt deze technische gegevens naar concrete bedrijfsinzichten, waardoor organisaties beter in staat zijn om de impact van IT op hun bedrijfsdoelstellingen te meten en te verbeteren.

De waarde van data 

In een steeds complexer wordende IT-omgeving is het voor organisaties cruciaal om inzicht te hebben in de samenhang tussen verschillende systemen en processen. Door de data van Dynatrace te combineren met de proceskennis van Quadero, kunnen klanten:

  • Verbeterde besluitvorming: Op basis van data-gedreven inzichten betere beslissingen nemen.
  • Snellere probleemoplossing: Proactief problemen identificeren en oplossen.
  • Hogere efficiëntie: Optimalisatie van IT-processen en kostenbesparing.
  • Verhoogde klanttevredenheid: Betere prestaties van applicaties en diensten.

Een toekomstbestendige oplossing 

Zowel Dynatrace als Quadero ondersteunt de nieuwste technologieën en cloudomgevingen. Dankzij integraties met alle grote cloud providers en cloud-native architecturen, is de oplossing van beide bedrijven uitermate geschikt voor moderne, dynamische IT-landschappen.

Dwight Maanster (foto), Regional Director Benelux bij Dynatrace: “Deze samenwerking met Quadero is een belangrijke stap voorwaarts voor onze klanten. Door de combinatie van onze technologische expertise en de proceskennis van Quadero kunnen organisaties hun volledige potentieel benutten.”

Roeland Vermeulen, managing partner bij Quadero: “Dynatrace biedt ons een uitstekend platform om de complexe IT-omgevingen van onze klanten in kaart te brengen. Samen kunnen we organisaties helpen om de waarde van hun technologie te maximaliseren.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024