Witold Kepinski - 04 september 2024

ESC Groep breidt uit met overname van SDP Retail

De ESC Groep, een toonaangevende speler in de wereld van Microsoft Dynamics 365 Business Central en moderne werkplekken, heeft bekendgemaakt dat het SDP Retail heeft overgenomen. Met deze overname versterkt de ESC Groep haar positie als expert in de retailsector en breidt ze haar geografische bereik uit naar Frankrijk.

ESC Groep breidt uit met overname van SDP Retail image

DP Retail, een gevestigde waarde in de Belgische retailmarkt met bijna 40 jaar ervaring, brengt een schat aan kennis en expertise met zich mee. De overname van SDP Retail betekent ook de toevoeging van extra support- en ontwikkelingsafdelingen in Spanje en Argentinië aan het portfolio van de ESC Groep.

 De samenwerking tussen de ESC Groep en SDP Retail is niet nieuw. Beide bedrijven werkten al samen in de joint venture Dynavision, waar ze gespecialiseerde oplossingen ontwikkelden voor Dynamics 365 Business Central. Deze samenwerking heeft bewezen zeer succesvol te zijn en vormde de basis voor een volledige integratie.

Groei en ambitie 

Met de overname van SDP Retail telt de ESC Groep nu meer dan 550 technologiespecialisten en behaalt het een geconsolideerde omzet van meer dan 100 miljoen euro. De groep is daarmee een van de grootste spelers in de Europese IT-markt.

Voor de klanten van zowel de ESC Groep als SDP Retail betekent deze overname een versterking van de dienstverlening. Ze kunnen rekenen op een nog breder scala aan diensten en oplossingen, waaronder Microsoft Dynamics 365 CRM, Business Central, Copilot, Power BI, SharePoint, Microsoft 365, Exact ERP Business Software, eigen oplossingen, e-business, cybersecurity, IT-beheer en AI.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024