Witold Kepinski - 05 september 2024

Mammoet en Conclusion realiseren wereldwijde standaardisering van bedrijfsprocessen

Mammoet, speler in zware hijs- en transportklussen, heeft in samenwerking met Conclusion een belangrijke stap gezet naar het optimaliseren van haar bedrijfsvoering. Door de implementatie van een nieuw, wereldwijd ERP-template en aanvullende tooling is Mammoet in staat om haar processen efficiënter en effectiever te maken.

Mammoet en Conclusion realiseren wereldwijde standaardisering van bedrijfsprocessen image

Het project, dat in 2020 van start ging met de migratie naar de Private Cloud van myBrand Conclusion, omvatte een breed scala aan expertise uit verschillende onderdelen van het Conclusion ecosysteem. Van het ontwerp en de implementatie van het ERP-template tot aan de ontwikkeling van low-code applicaties, Conclusion heeft ervoor gezorgd dat Mammoet over een geïntegreerde oplossing beschikt die aansluit bij haar specifieke behoeften.

SAP Microsoft Mendix

De nieuwe oplossing van Mammoet is gebaseerd op een combinatie van verschillende technologieën, waaronder SAP S/4HANA, SAP BTP, Microsoft Dynamics CRM en het low-code platform Mendix. Deze geïntegreerde systemen stellen Mammoet in staat om niet alleen haar planningsprocessen te optimaliseren, maar ook om toekomstige uitdagingen proactief aan te pakken.

Implementatie

België is het eerste land waar de nieuwe oplossing met succes is geïmplementeerd. De komende jaren zullen de overige honderd vestigingen wereldwijd worden gemigreerd, met als doel om medio 2026 volledig over te zijn op het nieuwe systeem.

Mark de Jong, Programme Director bij Mammoet, is zeer tevreden over de samenwerking met Conclusion: “Onze bedrijfsculturen passen goed bij elkaar en we hebben samen een oplossing ontwikkeld die volledig aansluit op onze behoeften.”

Linda Beukers, Directeur Digitale Transformatie bij myBrand Conclusion, benadrukt het belang van het Sherpa programma voor de succesvolle samenwerking: “We hebben als één team gewerkt aan de eerste livegang in België en zijn trots op het resultaat.”

Seger Theuns, Managing Director van Conclusion Nederland, is blij dat het Conclusion ecosysteem een belangrijke bijdrage heeft kunnen leveren aan dit omvangrijke project.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024