Witold Kepinski - 05 september 2024

Microsoft onthult nieuwe Surface devices versterkt door AI en 5G

Microsoft heeft een reeks nieuwe Surface-apparaten aangekondigd, ontworpen om de productiviteit en creativiteit op de werkplek te verbeteren.

Microsoft onthult nieuwe Surface devices versterkt door AI en 5G image

 De line-up omvat de Surface Pro 10 met 5G, Surface Pro, 11th Edition en Surface Laptop, 7th Edition, allemaal aangestuurd door geavanceerde AI-mogelijkheden en de nieuwste processors.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • AI-integratie: de nieuwe apparaten maken gebruik van Neural Processing Units (NPU's) om AI-gestuurde functies te leveren, zoals Windows Studio Effects. Deze zorgen voor verbeterde videoconferentie-ervaringen met functies zoals automatische framing en ruisonderdrukking.
  • 5G-connectiviteit: De Surface Pro 10 met 5G biedt snelle en betrouwbare connectiviteit, waardoor gebruikers overal naadloos kunnen werken.
  • Verbeterde prestaties: dankzij de Intel Core Ultra- en Snapdragon X Elite/Plus-processors leveren deze apparaten indrukwekkende prestaties en een lange batterijduur.
  • Veelzijdigheid: De Surface Pro, 11th Edition biedt een flexibel 2-in-1-ontwerp, terwijl de Surface Laptop, 7th Edition, een traditionele laptopervaring biedt met een moderne twist.
  • Beveiliging: Microsoft Pluton-beveiliging is rechtstreeks ingebouwd in de Snapdragon X Plus- en Elite-processors en biedt verbeterde bescherming tegen cyberdreigingen.

"We zijn verheugd om de Surface Pro 10 met 5G en onze nieuwe Copilot+ pc's aan te kondigen ", aldus Nancie Gaskill, algemeen directeur van Surface. "Deze nieuwe apparaten zijn zorgvuldig ontworpen om uw werknemers te helpen nieuwe kansen te ontdekken, problemen sneller op te lossen en boeiende content te creëren met geavanceerde AI-technologie. "

Microsoft is een partnerschap aangegaan met T-Mobile om bedrijven in de VS aanzienlijke subsidies te bieden op de Surface Pro met 5G. Hierdoor wordt het betaalbaarder om te upgraden naar deze geavanceerde technologie.

Conclusie

Met een focus op AI, 5G-connectiviteit en verbeterde beveiliging bieden de nieuwste Surface-apparaten van Microsoft bedrijven een krachtige en veelzijdige tool om productiviteit en innovatie te stimuleren. Door een scala aan opties te bieden die aansluiten op verschillende behoeften, positioneert Microsoft zichzelf als een speler in de premium pc-markt.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024