Witold Kepinski - 06 september 2024

Maak je werkplek toekomstbestendig: ontdek de kracht van AI op 3 oktober

Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit in een wereld waarin AI een steeds grotere rol speelt? Welke uitdagingen brengen de razendsnelle ontwikkelingen op dit gebied met zich mee? En hoe ga je hier als organisatie mee om?

Maak je werkplek toekomstbestendig: ontdek de kracht van AI op 3 oktober image

Op donderdag 3 oktober organiseert IT-dienstverlener Aces Direct het event Digital & Human: De werkplek van de toekomst met AI. Dit evenement, dat plaatsvindt in de Verkadefabriek in Den Bosch, biedt professionals de unieke kans om zich te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en de impact daarvan op de werkomgeving. Met sprekers van onder andere HP, Samsung, Microsoft en Lenovo en een gevarieerd programma met breakout sessies, is dit hét evenement voor IT-professionals, HR-managers en andere belanghebbenden die hun organisatie willen voorbereiden op de toekomst. Deelnemers kunnen rekenen op waardevolle inzichten en praktische handvatten om AI succesvol te integreren in hun bedrijfsvoering.

Bereid je organisatie voor op de toekomst met AI

Het evenement wordt geopend door ondernemer en AI-expert Ferry Hoes. Hij deelt zijn visie op de synergie tussen mens en technologie en gaat in op de impact van automatisering en AI op zowel klanten als medewerkers en hoe technologie kan worden ingezet om mensgericht te werken. Vervolgens nemen toonaangevende fabrikanten zoals HP, Samsung, Microsoft en Lenovo de deelnemers mee in breakout sessies waarin ze hun nieuwste innovaties voor de werkplek van de toekomst presenteren. Aan het einde van de middag hebben de deelnemers een helder beeld van welke AI-trends en -ontwikkelingen ze moeten meenemen in hun strategische planning voor 2025 en verder.

Locatie en aanmelden

Wat: ‘Digital & Human: De werkplek van de toekomst met AI’Waar: Verkadefabriek, Den Bosch

Wanneer: donderdag 3 oktober

Tijden: Het programma duurt van 12:00 uur tot 17:30 uur, inclusief een walking lunch, en wordt afgesloten met een netwerkbijeenkomst.

Voor wie: Het evenement is gratis toegankelijk voor IT-professionals, HR-managers en andere geïnteresseerden in de toekomst van werk.

Waarom: Op deze bijeenkomst krijgen deelnemers de kans om in gesprek te gaan met fabrikanten over de toepassingen van AI op de werkvloer en om te netwerken met andere professionals uit de sector. 

Bekijk het volledige programma en meld je hier aan. Let op: aanmelden is verplicht en het aantal plaatsen is beperkt.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024