Wouter Hoeffnagel - 08 september 2024

Laurens Siesling benoemd tot CFO van MSP-platform Riverdam

Laurens Siesling is der nieuwe CFO van het snelgroeiende IT Managed Services Provider-platform van Riverdam. Siesling was eerder actief als Financial Director bij Team.Blue in Nederland.

Laurens Siesling benoemd tot CFO van MSP-platform Riverdam image

Riverdam nam de afgelopen jaren diverse regionaal opererende IT Managed Service Providers (MSP's). Op dit moment zijn vier regionaal opererende MSP's onderdeel van Riverdam, verspreid over vier locaties in Nederland. Het gaat om Altios Cloud Experts in Apeldoorn, Emma Solutions ICT in Den Bosch, Office IT in Sneek en Xaris ICT in Wognum.

Derde mainport

"De Nederlandse IT-markt is de derde ‘Mainport’ van Nederland en wij voorzien de komende jaren een verdere groeiversnelling door de verdere digitale transformatie als onderliggende driver", licht medeoprichter Derk van Wingerden van investeringsmaatschappij Riverdam, toe.

Riverdam wil een nationaal platform van regionale IT-bedrijven bouwen via een buy-and-build-strategie en door autonome groei bij bestaande en nieuwe klanten. Het platform bundelt ondersteunende diensten en een regionale structuur centraal, waarbij de verschillende hubs relatief zelfstandig blijven opereren.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024