Witold Kepinski - 09 september 2024

Lenovo lanceert nieuwe AI-pc's voor een slimme toekomst

Lenovo, een wereldwijde leider in intelligente technologie, heeft een reeks nieuwe AI-pc's geïntroduceerd die de manier waarop we werken en creëren fundamenteel veranderen, aldus Lenovo.

Lenovo lanceert nieuwe AI-pc's voor een slimme toekomst image

Met een focus op verbeterde gebruikerservaringen, productiviteit en creativiteit, zegt Lenovo bedrijven in staat te stellen om de volledige potentie van kunstmatige intelligentie te benutten.

Nieuwe AI-pc's

  • Lenovo Auto Twist AI PC: Een baanbrekend concept dat zich aanpast aan de gebruiker door middel van intelligente automatisering.
  • ThinkPad T14s Gen 6 AMD: Een krachtige zakelijke laptop met AMD Ryzen AI voor snellere prestaties en verbeterde AI-ervaringen.
  • ThinkBook 16 Gen 7+: Een premium AI-laptop met geavanceerde AMD Ryzen AI 9 365-processor voor uitzonderlijke snelheid en creativiteit.
  • ThinkBook 16 Gen 7: Een veelzijdige laptop, aangedreven door de Snapdragon X Plus 8-core processor, voor optimale productiviteit.

AI PC Fast Start

Naast nieuwe hardware introduceert Lenovo ook AI PC Fast Start, een oplossing die bedrijven helpt om snel en efficiënt over te stappen op AI-ready apparaten. Deze service biedt AI-gestuurde adviezen en versnelt de adoptie van AI-technologieën.

Lenovo Aura Edition

In samenwerking met Intel lanceert Lenovo de Lenovo Aura Edition-serie, die gebruikersinteracties personaliseert met slimme modi zoals Shield, Attention, Collaboration en Eco.

Belangrijkste voordelen van de nieuwe Lenovo AI-pc's:

  • Verbeterde productiviteit: Snellere multitasking, contentcreatie en automatisering van taken.
  • Gepersonaliseerde ervaring: Slimme aanpassingen aan de behoeften van de gebruiker.
  • Verhoogde beveiliging: Geavanceerde beveiligingsfuncties om gevoelige gegevens te beschermen.
  • Duurzaamheid: Gemaakt met gerecyclede materialen en ontworpen voor een langere levensduur.

Beschikbaarheid

De nieuwe Lenovo AI-pc's zijn vanaf november 2024 verkrijgbaar.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024