Wouter Hoeffnagel - 13 september 2024

Ray Wizbowski is Chief Marketing Officer bij ECI Software Solutions

ECI Software Solutions, speler op het gebied van cloudgebaseerde bedrijfsbeheersoftware en -diensten, stelt Ray Wizbowski (foto) aan als Chief Marketing Officer. Wizbowski is lid van het senior managementteam

Ray Wizbowski is Chief Marketing Officer bij ECI Software Solutions image

In deze functie leidt Wizbowski de marketingstrategie van ECI en brengt deze in lijn met de bedrijfsdoelstellingen. Ook is hij verantwoordelijk voor het vergroten van de klantbetrokkenheid en optimaliseren van de marketingpositionering van ECI.

Wizbowski heeft meer dan 20 jaar marketingervaring in verschillende sectoren, bij zowel kleine en middelgrote bedrijven (MKB) als grote ondernemingen. Voor zijn komst naar ECI werkte Wizbowski bij Diligent, een Software-as-a-Service (SaaS) bedrijf gespecialiseerd in governance, risk en compliance, dat eigendom is van Insight Partners. Daar speelde hij een belangrijke rol in het creëren van waarde door het aantal potentiële klanten en de verkoopkansen in alle vijf sectoren van het bedrijf te vergroten. Daarnaast leidde hij een uitgebreid rebranding-programma, waarbij meerdere acquisities werden geïntegreerd. Ook stemde hij met succes de go-to-market-functies af tussen marketing en business development, om groei te stimuleren.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024