Witold Kepinski - 17 september 2024

CLEAR Solutions sluit zich aan bij Sesos IT Group

Sesos IT Group, een groep van verschillende dienstverlenende IT-bedrijven waaronder BrainCap (Detachering) en BrainSys (ERP voor producerende bedrijven), kondigt de overname aan van CLEAR Solutions. CLEAR Solutions is een gerenommeerd IT-bedrijf gespecialiseerd in Exact software en de daaraan gerelateerde geïntegreerde oplossingen en dienstverlening. Deze strategische overname zegt Sesos IT Group in staat te zijn om haar marktpositie in de markt voor producerende bedrijven verder te versterken, haar aanbod uit te breiden naar nieuwe marktsectoren en zorgt voor een nog betere regionale dekking.

CLEAR Solutions sluit zich aan bij Sesos IT Group image

CLEAR Solutions heeft een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare Exact partner voor organisaties in productie/handel, logistiek en zakelijke dienstverlening. Met de overname van CLEAR Solutions voegt Sesos IT Group een interessant klantenbestand en gespecialiseerde professionals toe aan de groep. Door de combinatie met BrainSys kunnen de klanten van CLEAR Solutions profiteren van de branchespecifieke oplossingen die BrainSys in haar portfolio heeft.

"We zijn verheugd om de overname van CLEAR Solutions aan te kondigen," zegt CEO Sjef Mulders van Sesos IT Group. "CLEAR Solutions heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige ERP oplossingen en heeft een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. Deze overname past perfect in onze strategie om onze dienstverlening uit te breiden en onze klanten nog beter te ondersteunen met innovatieve oplossingen. Wij blijven zoeken naar de juiste gespecialiseerde IT bedrijven om aan te laten aansluiten bij de groep."

Managementteam

CLEAR Solutions blijft opereren onder haar eigen naam, als een zelfstandige entiteit binnen de Sesos IT Group. Het bestaande managementteam van CLEAR Solutions blijft aan boord en gaat nauw samenwerken met Sesos IT Group. Dit om de samenwerking met de andere bedrijven binnen de Sesos IT Group soepel te laten verlopen en nieuwe kansen voor zowel klanten als medewerkers te realiseren.

"We kijken ernaar uit om deel uit te maken van de Sesos IT Group," aldus Frank Hakkens, directeur van CLEAR Solutions. "Deze overname biedt ons de mogelijkheid om ons dienstenaanbod uit te breiden en onze klanten nog beter te bedienen. Samen met Sesos IT Group en met name BrainSys kunnen we onze positie in de markt verder versterken, verder groeien en de meest innovatieve oplossingen blijven bieden aan onze klanten."

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024